keşke 150 hp olsaydı hiç uğraşmazdım:D
Printable View
Şahine çelik piston da +40 hp verir beyler ona göre.
http://i.imgur.com/UfJSA.jpg
köpürtün beygirleri :D
sahibindende 180 hp altı saxo-106 neredeyse yok :D
Mahallemizdeki gençlerden duydum o gün. Olum bizim bi abi var 106 gti ı var. 28 tane chip attırdı. Yorum bile yapamadım büyük adammış dedim.
bır gun E21 ıle benzınlıkte arkadası beklıyorum haberlestık otobana gıdecez denıyecez..ben neyse benzını aldım kenarı cektım takılıyom oyle arabnın onundede essek gıbı bı ıntercooler olunca herkes bakıyor..bırı geldı yanıma dedı bu ondekı ne dedım cooler dedı ne ıse yarıyor turbonun havasını sogutuyor falan dedı bu arac turbolumu evet dedım bende dedı yenı m3 aldım angaradan turbolu. araba dedı manyak 400 hp 5 te dedı 4 bın devır 300 yapıyor allah allah dedım zaten bunları duyduktan sonra elemanın ne kadar sıgır bırısı oldugunu anladım ve olayı ıyıce tııye vurmaya basladım ee dedım kac bar basıyon turbo ne var beyın ne var dedım bu bı durdu falan valla dedı ben okdar bılemm ben arabayı hazır aldım pekı dedım kac bar basıyon dedı onu ben bılmıyom ne varsa basıyor dedı:) yaa dedım senın basınc saatın yokmu dedı yok hersey motorda acıp bakıyon dedı:) ıyı dedım bır gun yolda gıderken kaputu acta kac bar bastıgına bak :)...
bu gene konusmaya devam ettı bak dedım otobana gıdıyoz sımdı hatta gelen arkadasta Mpower 35(sadık abı) 1 tane daha m3 gelecek gel denıyelım 1 depo benzınıne dıye sonra yan cızdı yok araba suan yok abımde falan fılan
neyse sonradan arabayı gordum ızmırde araba amerıkan versıyon bı m3 ıstanbul plakalı...benım araba gorunum olarak bıraz ofsayt oldugu ıcın e21 goren dırek sallamaya baslıyor...allahın bu ınsanlara akıl fıkır ıhsan eyle yarabbım amınnnn:)
306 gtı ı ilk aldım ş.evlerde bı egsozcuya gittim.
ceco: abi aracıma egsoz yaptırıcam komple boru ve son susturucu ( susturucum aracta otto)
egsozu: tamam kardesım yapalım. ben komple boruyu yaparım susturucunda ıyı degılmıs sundan takarsan cok daha ıyı guc alırsın ( real ) :) 50 hp garanti dedi.
ceco : abiegsoz 50 hp verırmı?
egsozcu : kardesım aracını ölçtür egsozu baglayayım bıdaha olçtur farkı zaten göreceksın dedı :D
ceco : ne kadar alırsın abı?
egsozcu : daha once cok yaptım aynı sekılde egsoz herkes cok menmum kaldı egsozla beraber 600 olur dedı.
ceco : tamam abı paramı denklestıreyım geleyım dedım :D:D
adam ınanmıs beyler :) ogunden berı dukkanının onunden her gecısımde cok guluyorum ya
İnsanları neden bilgilendiriceksin ? bilgi o kadar değerli ki biçok insan parayla alamıyo bile iş bilenin kılıç kuşananın olsun boşver :) bildikleriyle kalsınlar laf anlatıp kendini yormicaksın çıkcaksın boy boy açıp çekliceksin kenara:D