İnşallah yarın böyle saçma görüntüler yaşanmaz... :(
Printable View
İnşallah yarın böyle saçma görüntüler yaşanmaz... :(
taxime cıkıyolardı onurum, bızde iyiki sehıtlıkten sonra ayrılmışız.cok ateslı arkdslar wardı zaten.
dün akşam fordclubtr ile birlikte taksime konvoy yaptık ama dolapderede tacizler oldu arkamızdan molotof atıldı arkadaşlar bu şerefsizler içimizde ne olacak böyle içimiz yanıyor...
dün akşam kağıthane tünel girişinde toplandık taksimde ne yazık ki o ekiple karşılaştık , ilk etapda birleştik sonra bahsettiğin üzücü görüntüler yaşandı çok ayıptı ,çoluk çocuktu yol verdik sonra 20-30 araç şehitliğe gidildi ,fatiha'lar okundu bu şekile program sonra erdi valilikten izinli konvoy bizdik 20-30 km ile konvoyu tamamladık , heyecanlı gençler mcde buluşmuşlar ....
bnm işyerim orada, açıkçası geçmek istemedim taksim harbiye müzesinin önünde bayrağımızı açtıktan sonra yine aynı istikametten geri dönecektik , kasımpaşaya inerken polis bizi durdurdu valilikten izinli grup siz misiniz diye sordular olayların çıktığını söyledi bizi oraya göndermedi sonrasında u dönüşü yapıp grubumuzu toplamaya çalışırken diğer "düğün konvoyu" (!) geldi neyse artık onlara diyecek bir şey yok , çok şükür zarar gören yok...
ama asıl konu şuydu , dolapdere'de yani istanbul'un göbeğinde 10-15 yaşındaki çocuklar o an ellerinde molotof olsaydı bize atacaklardı ....
Her zaman çocukları öne sürerler bilinen birşey bu... Çocuk yaşta olduklarından alacakları cezayı göz önüne alıyorlar. Evlatlarını böyle bir pisliğin içine atabilen şerefsiz, haysiyetsiz, insanlıktan nasibini almamış kişiler bunlar... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
Birkaç konvoy gördüm buakşamda gördüm yanlız birşey dikkatimi çekti. Nekadar gaza gelmiş adam varsa konvoy yapıyordu yani şöyle yaklaşıp bayrakları görünce anladım ne olduğunu uzaktan resmen draglara yahut yarışlara gidiliyormuş görüntüsü vardı. Son ses müzikler açık çatarapatara egzostlar, filitreler falan. hoppa sol şerit sonra gene sağ pati çekerek kalkmalar ve birçoğu daha. Daha fazla pist organizasyonu yapılırsa bu tür kutsal meseleler şov haline dönüşmez kanaatindeyim..
teyp bile açılmaması gereken yerde gazlayanlar dahi oluyorsa
iş amacına hizmet etmekten çıkmıştır
ki akşam haberlerde gördüm gerçekten durum içler acısı konvoylarda :S
Dün saat 20.30 gibi merter migrostan avcılara şehidimizin evine doğru konvoy yaptık. Tabikide kendini bilmeyen çok oldu. Bu hep oluyor önüne geçemiyorsun. Herkes kendini ispatlama bişeyler yapma peşinde yaptığımız şeyin farkında bile değiller ne diyim bilmiyorum yani.