Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 58564520
arkadaşlar araç sitedenmi bilmiyorum ama detaylı bilgisi lazım bilenler varsa aracın,kuzenime almayı düşünüyoruz.
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 58564520
arkadaşlar araç sitedenmi bilmiyorum ama detaylı bilgisi lazım bilenler varsa aracın,kuzenime almayı düşünüyoruz.
arkadaş sitedenmi bilmiyorm ama ara sıra mc de gördüğüm bi araç gerçekten maşhı. var.
eskiden emre selimoğlu die bir arkadaşımdaydı düzgündü ondayken face var öncesi hakkında bilgi alabilirsiniz..
bu fiyata corsanın atasını alırsın biraz ugraşsan 2 tane boş 1.7 alırsın bilgine..
dynojet w. Z1000SX
Bence oluru 13-14 .. yolda biraz peşpeşe gittik çizgileri düzgün gözüküyordu..
...
arkadaslar bu araclar nasıldır bende almayı dusunuyorum 1.7 dızel bazıları dıyo beyınlerı sorunlu masraflı araba falan varmıdır bılgısı olan kullanıslımıdır arac
Evet beyinleri sorunludur ara ara kontrol ederseniz sıkıntı çıkarmaz.. Az yakar chip ile güzel yürür.. motorin kullanılabilir.. yol tutuşu iyidir.. Kötü araca denk gelmezseniz seversiniz.. Eksileri benim açımdan 5.vites çok kısa uzun yolda biraz ses yapıyor top speed az.. Kırsal motorin'de kabul ettiğinden daha önce kırsal kullanılmış olabilir.. Beyin tamir görmüş olabilir birdaha bozulursa yeni beyin almak gerekir (mazot beyni) Birde yaşamışlığım var hiç yolda bırakmazTavsiye ederim fiyatına göre en iyi araçlardan..
birde motor ömrü uzundur 500.000 - 1.000.000 km yapanlar var![]()
...
800 lira diye biliyorum sıfırı.. Mazot illaki beyine gitmiyor sensörlerede gidebiliyor kadrana bile gelebiliyor tabiki bozuyor.. Düzgün kontrolleri yapılırsa sorun çıkartacağını zannetmem.. Her bakıma gittiğinde usta bakıyor zaten çoğu kişi biliyor bu problemi.. Araç alındığında cc detaylı kurum temizliği egr iptali ile hem düzgün gider hemde az yakar.. Canavar gibi değilde kendi çapında gidiyor![]()
Vergisi 280 x 2 ..
...
Hocam düşünürsen bendede var bir 1.7 arkadaş aracdan sıkıldı(eski etiketci) kuş serisine dönecek
Aracın kuruş noter hariç masrafı yoktur
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61362907
Fiyatı çok yüksek bencede![]()
Daha bi hafta önce aynı arabadan 13.500e 120.000de muayenede hafif kusur dahi olmayan aracımı sattım fiyat baya bi coşmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)