supersin kardesim ;)
Printable View
adam olsak da kimse almasa ellerinde patlasa getirenlerin (milleti ....meye çalışanların)
daha iyi olmaz mı?
asgari ücretle çalışanlar dahi alıyor görüyoruz sonrada bu ülkenin hali nolcak diyorlar ya , söliycek laf bulamıyorum :)
Abartmışlar artık ya :)
Herkesin dediği gibi çok satar, yine satış rekorları kırar bu telefon.
on siparis dunya genelinde 1milyonu bulmus deniliyor ne kadar dogrudur bilememde yapilan aciklama bu yonde.
Bir kere ayfon aldım bir daha tövbe ericssona dönücem bunu öldürünce.
iphone4 için 20.000.000 adet diye duydum bir yerden satış rakamını. doğru mu bilmiyorum, muhtemel doğrudur bence...
amerikada tax hariç 640 falan satış fiyatı
kontratlı verilenleri de 300 dolara falan verseler operatörlere
7-8 milyar dolar civarında 4 satmış oluyorlar bu zamana kadar :D :)
mk1 alırım :D
4 umle mutluyum:)
5 gelince 4u degistirmeyi dusunurum ancak 4s icin 4umden vazgecmem. ios5 yeterince eglenceli hale getirdi zaten.
Alacak olanlara akıl dilerim :)
2 tane 4s fiyatına r9 satıyorum :D
Cok güzel valla alanlara helal diyorum milli servete yazık
yuh 5 gelince fiyatı 2000TL olur
Sitisin gitsinler.su apple buraya direk bi store acsada su hiyarlarin satis seyinden kurtulsak bu fiyati asla vermem ki ucuzlar illaki
Bende beyazimla mutluydum :)
İyi hos guzel millet sovuyorda
Surda 100kisiysek rahat 60 kisi bu cihazi kullaniyor :D yok s2 ler falan havada ucusuyor 9900 lar falan bide zaten iletisim amacli kullanan kac kisi kaldiki :)
Dun pes11 oynayamadim ya, ip4te alistim oynamaya bi garip geldi ps3te oynamak...
Guzel olan herseyin bedeli var
Zamaninda 800liralara 6600 alanlar el kaldirsin :hehe:
geçen sene martda 93 model 57 binde coupe ladamı 4000'e satmıştım :) bilsem satmaz ip4s alırdım