Parça konusunda mercedeste sıkıntım yok .en az 100.000 km binmek için alıyorum.8 hatta şehir içinde 8,5 9 litre yakabilir gülü seven dikenine katlanır gibi düşünürüm.
Pek kötü yorum gelmemiş.
Ben aman sakın yanaşma gibi bekliyordum.
Printable View
Parça konusunda mercedeste sıkıntım yok .en az 100.000 km binmek için alıyorum.8 hatta şehir içinde 8,5 9 litre yakabilir gülü seven dikenine katlanır gibi düşünürüm.
Pek kötü yorum gelmemiş.
Ben aman sakın yanaşma gibi bekliyordum.
Bizde ayni motorlu 2003 G.Cherokee CRD vardi, 91bin gibi almistik 103 veya 108binde artik yolda birakmaya baslayinca satmistik.. :D Enjektorlerde oksitlenme falan vardi, detay sorunlarini hatirlamiyorum ama o aracta bile cekisi cok basariliydi, tuketim de 11 gibiydi gunluk kullanimda, C'de daha az yakacaksin illa ki..
Dizel butun araclarda bakim gecmisi cok onemli, titiz olup da 10binde bir bakim yapan birinden bulursan harika olur bence, gule gule binecegini dusunuyorum.
kanka sana bi airride lı A6 yakışır 2.7 dizel missss
Audi A6 2.0 TDI 2008 Model 89.900 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 60145970
seni edc paklar :)
clk konusunda benimde büyük çelişkilerim var.. iyi tamam güzel araba ama ilanlara ne gelen var ne giden.. kendim gittim inceledim ankarada 50.000tl en ucuz clkydı bi araç 200 kompressor hemde 2 parça boyalı.. satılmıyo araba aylardır.. tünayın bahsettiği araba 1 senedir ilanda daha yeni satıldı zararına.. e şimdi ben de alırsam yine satamicam diye tırsıyo insan..
kesinlikle yavaş satıldığına katılıyorum anca 3-4 bin zararına verirseniz hemen alıcısını buluyor :D
ama ilandaki araç km vs olarak çok iyi diye düşünüyorum uzun süre binilicekse bence bu fiyat aralığında coupe dizel ve bu konforu verebilicek başka araç yok
kokpit kısmı ahşaplı olanlarını hiç sevmiyorum başka seçeneği varsa ondan al derım elıne kıymık falan batar :) hem daha sportif durur