Bak bak geçildik de demiyor. Bir kişi farkını gördük diyor. Tek kişi gelin kardeş o zaman :D:D:D
320d çok güzel alet maşallah. ;)
Printable View
gt nin de aynı sekilde masallahı var.160 roccoyu cızabilir
işin aslı sağlıklı rolling yapamadık ama 200 üzeri hızlara kadar bmw geride kalır, ancak sonrasında gelir fakat rollingde bastığımız hız 2.de 50 dir. O yüzden drag yapalım dedim. ***** biri dizel diğeri benzinli olunca devir bantları ve vites oranları uymuyor. Dragda teke tekte 220 ye kadar GT ye ölüm yok diyebilirim. Neyse daha çok deneme yaparız. Maksat muhabbet olsun. BMW de bizim GT de bizim nasıl olsa...
zaten iki araçta bizim Kürşad Abinin dediği gibi,orda ki kimsenin amacı geçmek geçilmek diildi gayet mutlu mesut ayrıldık :)
Onurcum bir dahakine 2.de 60 da basalım o zaman o dediğin olmaz ;) Senin devrinde durum öyle benim devrimde çok farklı olur demek istemiştim. O yüzden drag daha mantıklı zaten. Neyse ben sadece durumu ifade etmek istedim yoksa geçilirsekde geçiliriz no problem. :)
2. videoda sağdaki aracın üstüne mi çıkacaktın yoksa bana mı öyle geldi??
derinlik yanıltmış kardeş. O araç diğer şeritte duruyor zaten ve yanılmıyorsam exca nickli Deniz in aracı... :)
o zaman tamam ben 2 de 50 ye göre yorumladım acıkcası cokta hatırlamıyorum artık 2 gün geçti :D
bu arada rcz si olan arkadaş forumdan mıydı? Bir gün incelemek isterim zifir karanlıkta simsiyah yılan gibiydi maşallah :) normalde pug sevmem ama o araca bir sempatim var :)