arkdaşlar aklımda bir kaç plaka var bunları nasıl alırım nasıl yaparım pek bilgim yok bu konuda bana yardımcı olabilecek arkdaşlar rica ediyorum.
34 YTR 58
34 YTR 34
34 YTR 89
34 YTR 48
34 YET 89
34 YET58
34 YET 34
arkdaşlar aklımda bir kaç plaka var bunları nasıl alırım nasıl yaparım pek bilgim yok bu konuda bana yardımcı olabilecek arkdaşlar rica ediyorum.
34 YTR 58
34 YTR 34
34 YTR 89
34 YTR 48
34 YET 89
34 YET58
34 YET 34
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
ben başakşehir de ikamet ediyorum nerden bakıcaz bu plakalar hangi semte olduguna
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
arkadaşın dediğine ek olarak bağış isteyebilirler ondada sıkı pazarlıkcı olmanz gerekir.
bu plakalarda boşda olması gerekir
memleket sivasmı
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Plaka No34YTR58MarkaÖZÜNLÜModel2011Sahiplik Belge Tarihi01/06/2011Tescil BirimiBAĞCILARRenk 1SARIRenk 2BİLİNMİYORCinsiÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiYOK
plakalar bağcılara bağlıymıshemserim ama bu plaka dolu mesla
YET58 boşmuş
emre maltepedeki amirle gidip konstm cok güzel bi adamiyi pazarlık et al. ESG plaka tanıgım birisinde 2-3 adet var
ef driver valla ytr58 sanırm bir motorsklet yada römork tarzı bişeyde özümlü diye marka bilmiyorm gidip sahibini bulup bosa cıkarıcan v.s. işleri varyet 58de güzel ama ytr58 gibi olmaz
bu arada senin vesilenle bir plaka vardı beklediğimiz onuda sorguladım boşa çıkmsallah razı olsn senden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)