Evvvetttaem sonunda benim tam istedik lerimi yapmaya başladı diye biliriz
infinitii K series Ecudün 1 tane tune edebildim ve gercekten mukemmel bir his okadar tepkiliki ben daha şimdiye kdar K nın okadar güzel bir gaz yediği zamana denk gelmedim çok ciddi sekilde
aslında benim aklımı çelen özelliklerden birkaçı
- DBW desteği
- VE tuning
- Boost Control desteği ( Time Based, Speed Based, Duty, Target Boost, Gear by boost ) ve ayrıca Correctionlar (iat, barometric, oil press, Knock , Flex Fuel)
- 4 Stage nos kontrol ( çok önemli değil ama hoşuna gidiyor insanın
)
- Variable Cam Control ( hayatımda gördüğüm en hızlı Cam controlu düşüncesindeyim
) (tabiki daha full testim bitmemiştir ondan dolayı Sadece suan beni çok mutlu ettti )
- kendi belirlediğin lmitler dışına girdiği anda kendini kapatıyor bir nevi orjinal beyin gibi
- Map Switch özelliği MEvcut bir çok seyi (Örn: boost) 12 tane based isteyebiliyorsun
- Oil press Oil temp Fuel Press Fuel Temp Korumaları mevcut
- Knock control Fazla gelişmiş benzin veriyor kendini kısıyor sölediğinin dışında bişiy gelişirse ilk basıncı sonrada arabanın devir kesicine müdahale edene kadar seni zorluyor
şaka gibi geliyor kendim Aem ci oldğumdan üzülüyordum acıkcası bir çok beyin Gen 2nin üstüne doğru tırmanmaya baslamıştı bana göre çok güzel bir zamanda atak yaptı ve çok ciddi hızlı ben bukadar beklemiyordum 3-4 arabaya taktım cidd şekilde eski aem le alakaları kalmamış ilk çalışma felan çok basarılı heleki Rolanti Regulator kontrol sistemin değiştirmişler mükemmel olmuş
Airflow model based (VE) tuning
ECU Set Up Wizard simplifies start up
Flex Fuel compatible
Multi fuel capable
Drive by wire
Variable valve control
Multiple boost control strategies
Nitrous control
Map switching (on-the-fly)
Internal wideband UEGO air/fuel controller
Dual knock sensing circuits
Data logging up to 64 GB