Bu yeni facebook aplikasyonu cok kez dondu, telefonda birkaç dakika hiçbirşey yapamadım.
Başına gelen var mı? Orjinal yazılım mevcut.
Printable View
Bu yeni facebook aplikasyonu cok kez dondu, telefonda birkaç dakika hiçbirşey yapamadım.
Başına gelen var mı? Orjinal yazılım mevcut.
benimde başıma geldi öğlen dondu facebook app. ama ben geri dönebildim sadece facebookta bişey yapamadım
Arkadaşlar android camiasında yeniyim ios kullanıcısıydım ancak androide geçiş yaptım şarj sorunu yüzünden. Telefonumda venom diye bir rom yüklü geldi aldığım kişiden.Rom dan memnunum ancak rom'un bir ton kendi uygulaması var ben bunları kullanmadığım için gereksiz kalıyor.Orjinal rom mü tavsiye edersiniz yoksa şuan kullandığım rom'un yeni versiyonunu mu yükleyim? Telefon One
Note 2 cihazım var İme Kırık arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum 4.1.2 güncelleme yüklü malumunuz 4.3 veya 4.4 yükleyemiyorum :) yüklediğimde ime uçuyor yeni güncelleme yapıp kullanabilirmiyim acaba bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı ?
Telefondaki şarkıların tag bilgilerini düzenleyebilen bir program önerisi olan var mıdır? Store'daki bazı programları denedim ama işe yaramadı.
arkadaslar merhaba direk mp3 indirebilecegim bir uygulama tavsiye edermisiniz?
eskiden music box vardi o tarz birsey ariyorum.
illa marketten olmasina gerek yok
hala duzgun bı navigasyon programı bulamadım hangı programo onerırmisiniz ? telefon note 2
Yurtdisindan note 3 cihaz getirdim 4g LTE modeli ancak 2 tane sorun var
1.sorun cihaz çekmiyor bazen telefon açık olduğu halde ulasamiyorlar ben arama yaptığım zaman hemen telefon çekiyor full gösteriyor yani sanki telefon kullanılmıyorken ucak moduna alıyor ben işlem yapacağım zaman normale dönüyor bunun sebebi nedir ?
2.sorunda böyle uygulamalarda ara sıra çalışmayı durdurdu diyip programdan atıyor bunun sebebi nedir cihazım 4.3 sürümünde suan ve verizon mobile falan diyor dil de ingilizce türkçe değil root mudur rom mudur onlardan mı yapmak lazım türkçe falan olması için
Xperia z için kitkat gelecek dediler hala bekliyoruz bi bana gelmedi bende mi sorun var yayınlanma tarihinide geçti bilgisi olan var mı ?
4.1.2 ye root atamadim bir turlu, var mi bildiginiz farkli bir yontem? Cihaz: Motorola xt910
Sabahtan beri çıldırıyorum bi rom bulamadım içerisinde türkçe dil içeren.telefonumun modeli note 3 N900V modeli bu rus romu falan diyorlar ama bi türlü bulamadım bana bi yardımcı olun lütfen
Benim chacha'yı rootlayıp custom rom kurdum (aslında stock rom, gereksiz uygulamalar kaldırılmış sadece) Superuser yetkim falan herşeyim tamam. Hiçbir sorunum yok fakat youtube çalışmıyor. Server kaynaklı bir problemi var sanırım uygulamanın. Güncelledim fakat sorun çözülmedi. Varmı bu problemi yaşayan?
sammobile.com'da N900V için sadece Amerikan firmware'ini bulabildim. Sanırım o model için türkçe desteği yok. Ama xda-developrs gibi forumları soruşturmak lazım diğer modellerin romları yüklenebilirmi diye.
Benim htcnin de Tr desteği yok. Morelocale 2 den dil paketi şeklinde indirip Türkçe yapıyordum. :)