ses kısma ve açma tuşuna basınca ana menünün fotoğrafını çekiyor onu kast etmiştim.Birde ne kadara geldi cihaz?
Printable View
ses kısma ve açma tuşuna basınca ana menünün fotoğrafını çekiyor onu kast etmiştim.Birde ne kadara geldi cihaz?
Arkadaşlar benim samsung s4 cihazım aşırı bir şekilde yavaş doluyor ve şarjdayken bile azaldığını hatırlıyorum. Var mı konuyla bilgisi olan? :(
sarj aletini degistirdinmi uymadıgı takdirde saatlerce dursa olur gibi görünür ama sarj olmaz
Telefonu şarja taktıktan sonra kabloyu prizdeki adaptöre tekrar çıkarıp tak.
Ekran görüntüsü bu. Umarım doğru anladım :) Cihaz da 350TLye geldi.Açıkçası illa telefon aliyim umuduyla gitmedim hatta böyle bir düşüncem de yoktu ama telefonum bozulunca mecburen bunu almak zorunda kaldım. Daha ucuza Alcateller vardı güvenemediğim için orta halli diyerekten bunu aldım.
http://i61.tinypic.com/29wthrt.png
Konuyu yeni gördüm azda olsa biraz anlıyorum andridden yardımcı olmaya çalışıyım sorulara burdan :)
Telefona format attım.Şimdi microlocale2 yükleyemiyorum bilgisayardan yapmak gerekiyormuş fakat USB hata ayıklamayı etkinleştirdim ve minimal adb and fastboot programını yüklememe rağmen görmüyor telefonu. internetteki her gösterileni yaptım ama olmadı not device tarzı bir şey yazıyordu gece. Detaylı anlatacak var mı?
Bilgisayardaki telefonunuz için olan driver ı silip baştan yüklenemiz işe yarayacaktır muhtemenen.
Note5 mi EdgePlus mı?
Siz olsanız nedeniyle birlikte hangisini seçerdiniz?
note 4 için sorunsuz çalışan İGO apk yollayabilecek varmı.. nette cok varda sorunsuz calısan denenmiş lazım
@tiger cihazinizin ne oldugunu soylememissiniz ama , atiyorum samsung ; samsung kies uygulamasini kaldirip yenisini internetten indirip kurunuz , 2.ci bir yapilacak şey internette samsung android driver yazip, bulabildiğiniz en guncel sürümü yüklerseniz eski driver i kaldirip yenisini kurmuş olursunuz.
Note herzaman s serisinden bir tık yukarda olmuştur. Ve egde ekrani hasar gormeye daha musait. Okadar para verip ilk düşmede cihazinizin kirilmasini istemeyiz. Hem note da kalemde var illaki bir gun lazim olur :)
Igo degil size sygic öneririm. Yillardir sadece sygic kullaniyorum. Harika sorunsuz ve akliniza gelen her ozellige sahip
Bende de note2 var ve masallah hala beni terketmedi, bundan sonraki cihazim %100 android olucak ama samsung artik androidin acik kaynak ruhundan cikti knox gibi guvenlik onlemlerini arttirdi eskisi gibi kolay erisim olmuyor root a. Muhtemelen lg yada htc olucak tercihim. Ama note5 cok tarz olmus. Cikmayan batarya ve ext.sd kart olmayisi cok kotu
Beyler m8 de kullanmak uzere saglam virus programi ne var ?
samsung s3 sahibiyim , telefonda neredeyse 1 senedir garip şeyler olmaya başladı ama format falan attıramıyorum bilgiler resimler var hafıza kartı almadım daha.telefon sarj tutmamaya basladı pil degistirdim banamısın demiyor , günde 3 kere şarj ediyorum , orjinal pil aldım yok yan sanayi pil aldım yok , şimdilerde ise eskiden basıma gelen sorunu tekrarlamaya basladı , sarj soketinde sorun var , sarj kablosunu oynatınca yada biryere destekleyince sarj yapıyor ve bu parcayı degistirdikten sonra ciddi oranda karşı tarafın sesini duyamamaya basladım.bunları çözmek için napabilirim ? komple içini sıfır olarak degistiremiyor muyuz bu makinanın ? ayrıca banada bir virüs programı tavsiye ederseniz sevinirim.