note 2 var, biraz yavaş geliyor bana nasıl hızlandırabiliriz..
görüntü kalitesi iyi oyun olarak da tavsiye alabilirim ya da keyifli programlar falan..
Printable View
note 2 var, biraz yavaş geliyor bana nasıl hızlandırabiliriz..
görüntü kalitesi iyi oyun olarak da tavsiye alabilirim ya da keyifli programlar falan..
androidle alakası yok ama bir soru sorcam bilgisi olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. samsung star2 ye whatsapp oluyor mu?
Birisi şurada çıksın desin ki bana benim Andidoit telefonum, tabletim takılmıyor, takır takır çalışıyor..
memnunmusun kamerasından ? tel ekranından gördüğün değil, pc ye atıp baktığın zaman ki kalite ?
şubat mart gibi samsung S4 çıkaçakmış bilgisi olan varmı??????
s3 mini çıkmış alınır mı sizce??
hepsiburada.comda 1000 tl
piyasada Diğer Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 700 TL - 105869266 700 tl ye kadar bulunabiliyor??
iphone dan andoride rehber aktarımı hakkında yardımcı olabilicek arkadaş varmı ??? rehberim olmadan diğer telefona geçmem mümkün değil ... :( yada iphone telefon rehberini sim' rehberine kopyalayabilirmiyiz...
Vodafone yapiyor diye biliyorum gevis yapmayi
bir konu da daha yardıma ihtiyacım var.
galaxy s2 root yaptım ve gereksiz gördüğüm herşeyi sildim. ama şimdi gelen mailler telefonuma düşmüyor ve ekteki dosyaları açamıyordum ve bunu gibi bir çok şey.
hard format yaptım ilk günki haline gelsin, sildiğim tüm programlar gelsin diye ama format oldu, sildiğim şeyler gene yok. bunları geri getirmek için ne yapmam gerekiyor?
evet teşekkür ederim yine sen yardımcı olmuştun ama o zaman da çok geçti. şimdi ne yapmam lazım. email, fb hiç bi ileti telefonuma gelmiyor.
maildeki ekleri de açamıyorum eski haline nasıl getiricem bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Sildiğin şeylerin setup'ını bulup atman lazım telefona, bir link paylaşmıştım orada telefon ile default gelen tüm programlar vardı.
evet favorilerimde duruyor o link.
Önemli Not: bu listede verilen apk dosyalarını kurulum yapmadan orjinal konumlarına kopyalamanız gereklidir. kopyalamanıza rağmen çalışmazsa daha sonra kurulum yaparak deneyebilirsiniz. kopyalama işlemi için root gereklidir. root explorer tarzı sistem dosyalarına erişebilen bir dosya yöneticisi ile ilgili klasöre yazma izni verip apk dosyasını içerisine yapıştırmalısınız.
böyle yazıyordu, peki bunların orijinal konumlarını nasıl bulucam. sd carda atıp denedim ama yüklemedi, orijinal yerlerini bulamadım yani.
birde ben bilmeden bir çok şey sildim. şimdi çare yoksa tek tek baştan indirip atıcam ama daha kısa bir yolu varsa daha iyi olur. bulupta şeysizisini istemek gibi olacak ama 129432198 tane apk dosyası var ve ben nerdeyse çoğunu sildim bunların.
data/system altına atıp denedin mi?
o geldi aklıma birtek
Arkadaslar galaxy note 2 icin rom onerecek var mi? Malesef zaman gectikce kasmalar basladi bu telefonda da...
Bu arada burda verildimi bilmiyorum ama Android uygulama ve oyunlarını bilgisayarda çalıştırmak isterseniz BlueStacks yükleyebilirsiniz.Emulatorlere göre daha basit,denediğim oyunlar açıldı az da olsa açılmayanlar olabiliyormuş ben çok fazla uygulama kurmadığımdan rastlamadm.Bir de program beta olduğundan arada hata verebilir kapatıp açarsanız düzeliyor.
Edit:Mac içinde mevcut.
teşekkürler.
orijinal rom araştırdım şimdi 4.0.4 indirdim bilgisayara, benim sürümde 2.3.4 yazıyor. ben bu 4.0.4 ü yüklesem de sorun ortadan kalkar mı yoksa 2.3.4 bulup onu mu yüklemem lazım?
S2 icin xda dan rom kullanan varsa ne kdrdir deniyo vs bi oneri vqrmi acaba..vakitsizlikteen bakamadim hic romdan memnun dilim kuklandigim suanki(kbakmayin tlden yaziorm) onerilere acifim..
Sen şu an ne kullanıyorsun fatih?
lg optimus black için rom atan oldumu hiç ? eğer denediyse stabilite ne durumda acaba?
inceliyorum, teşekkürler :)
Desire X HTC Cep Telefonu Mağazadan sıfır 770 TL - 106815587
One X+ gelmiş sanırım. Bütçeye uyuyorsa onuda bi incelemek lazım.
Ama bence S3 Mini çok mantıklı, S3'e büyük diyenler için aynı özelliklerde mini :)