Dolphin iyidir, diğerlerini sevemedim hele opera leşti benim kullandığım zaman..
Printable View
Dolphin iyidir, diğerlerini sevemedim hele opera leşti benim kullandığım zaman..
bu arada kullandığım en iyi klavye programı swiftkey 3
forumda hackers keyboard gördüm yükledim. TR klavyeye geçtim.
note ekranında bile tuşları denk getirmek eziyet oldu.
swiftkey zaten vardı geri geçtim ona. hayat bu dedim. kelime tahmini konusunda da gayet başarılı.
blackmart dan indirmiştim ücretsiz
swiftkey'de iyi bay, ben t9 vs o tür klavyelerden nefret ederim ama swiftkey acaip kolaylık
bir süre sonra yazım tarzına göre öğreniyor ve ne uygun gelimeleri çıkartıyor karşına.
çoğu zaman tek harf koyarak bitiriyorum cümleyi:D
sadece space tuşuna basarak merhaba naber diyorum :D daha ne olsun d:
SwiftKey galiba ilk para verip aldığım yazılım telefon için. Bu arada Dolphin'in Chrome'a göre ne üstünlüğü var ki kullanıyorsunuz ?
Arkadaşlar galaxy ace 5830i cihazıma aldığımdan beri ilk defa komşunun vifi ile bağlandım cihaz güncellendi gmail hesabım oldu samsung apps ye girdim face ve disko light indirdim angry birds indirmek istedim yeterli hafıza yok dedi neleri sileceğim bulamadım çözemedim
o cihazın dahili hafızası çok az. mümkün oldukça uygulamaları sd karta kopyalayın.
3 gündür 4.1.2(ispanya) sürümünü kullanıyorum s2'mde. Ben çok memnunum, s2si olan herkesin geçmesini tavsiye ediyorum. Bu aralar genelde evde olduğumdan teli çok elime almıyorum, spora giderken 3g, evde wifi açık şekilde 24 saati aştı. Yarı yolda kalmıyayım diye %30 olmasına rağmen şarja taktım. 4.1.2 tam benim yazılımım olmuş sanırım. :D
Bu htc harbiden sorunlu,sensation xl gibi bir telefona nasıl olurda jellybean gelmez yahu.s2'ye bile geldi.
Zorla garantili telefona custom rom yükletecekler,hoş onu da beceremedim...
android telefon alirken guncelleme alip almayacagini da dusunmek gerek telefonun iyi yada kotu olduguna bakildigi kadar.. samsung 4.1.2 i s2 e bile getirdi..
4.1.2 şahane :D
arkadaslar iphone 4 telefonumu satıp galaxy s3 almayı planlıyorumm ?
görüşleriniz neler ?
gecmelimiyim s3 e ? yardım please :)
Burada herkes iphonedan geçti zaten S3e :D
Kesinlikle tavsiye ederim.
htc alacak olanlara söylüyorum htc rom işine karşı hatta zorla rus rom sitesini kapattırdı ki htc'ye rom atmak ölüm tecrübe one v ile edilmiştir. İyidir,hızlıdır kalitelidir ama androidin çıkış kaynağı olan açık kaynaklı yazılım olayına ters düşen işler yapıyor :(
http://shiftdelete.net/htcden-rom-ge...rbe-42594.html
http://www.teknolojioku.com/haber/mo...ephe-aldi.html
Ben de 3gS kullandım, bb kullandım. Ama şuan kullandığım s2 2sinden de üstün diye düşünmekteyim. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ama s3le benim s2yi yan yana koydum. s2 daha hoş gibi geldi, benin olduğundan da olabilir ama ne bileyim daha bi kibar gibi. Neyse s3cü çok burada. :D
valla bende galaxy note a 4.1.2 kurdum baya güzel oldu :)
arkadaşlar galxy s2 var bizde ilk çıktığında aldık aşşa yukarı yurtdışı girişli.buzamana kadar hiç güncelleme vs yapılmadı neler yapmam gerek ve nasıl yapmam gerek biraz yavaşladı tuhaflaştı gibi de :D
Arkadaslar bende iphone 4 u satip s3 aldim ama sarji ccok az gidiyor gibi geldi bana yaniliyormuyum :( bunun onerebileceginiz bi husus var mi ? Yani zaten ben iphone 4 u yavas ve sarji erken bittigi icin satmistim eger s3 dede durum boyleyse halti karistirdik :(
sarjını az goturebılcek onerılen program var mı? bır nebı otokontrol yapıcak
Yanliz ben teli 2.el aldim ama 1 aylik falan cihaz ? :( ne bileyim kafam cok karisti :(
Sizn s3 lerinizde sarj ne kadar gidiyor ??? Bana 24 saat gitmsi yeter ancak bole giderse 12 saat bile goturmeyecek :(((
Bi arkadasim ben s3 u gunde iki defa sarj ediodum gibi bisi soledi sarjindan hic mmnun degildim dedi cidden bole bisi varmi yada s3 lerin bazilarinda bu problem mevcut mu ????? Yardim lutfen
yurt dışı s3 aldım şarz aleti ingiltere prizi çıktı, pcden şarz ediyorum. bataryaya bir zararı olur mu?
Arkadaşlar Note 2 için ROM öneriniz var mı_? iPhone 5 ten sonra inanılmaz kasıyor telefon..
cok telefonla konusan ve kurcalayan birisi degilim ama normal kullanimda note 2 sarji 2,5 gunde bitti
blackberryden sonra muthis birsey bence , 3g acik iken 1 gun bile gitmiyodu sarjim
(note 2 almayi dusunenlere ufak bi bilgi )
Batarya fazla kurcalamazsam eger 2 gun idare ediyor. Mobil veri full acik sekilde. 4.1.2 surum