ben samsung e5 aldım 890 liraya tavsiye ederim . ekranı güzel baya . kamerası 8 mp . ultra güç tasaruf modu falanda var .
http://i57.tinypic.com/8y9hdd.jpg
Printable View
ben samsung e5 aldım 890 liraya tavsiye ederim . ekranı güzel baya . kamerası 8 mp . ultra güç tasaruf modu falanda var .
http://i57.tinypic.com/8y9hdd.jpg
bu note 2 ıcın androıd 5,0 cıkıcak dıyorlardı ne oldu o? orjınal rom varmı androıd 5,0 icin?
bir arkadaşım note2 iyi note4 romunun uyarlanmış hali ile kullanıyor bayağı iyi şaşırdım açıkcası
Note 2 bence Samsung'un en büyük ticari başarısızlığıdır. :) Ki ben Samsung hiç sevmem ama yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım. Telefon bozulmuyor. Telefon bozulmadıkça da millet yeni telefon alma hevesi içinde bulunmuyor.
Note2'den önce HTC One X vardı, malzeme kalitesi olsun, ekranı olsun Note2'ye tır sokardı. Yazılım desteği Samsung kadar olmasa da, HTC'nin telefonları gerçekten çok kaliteli oluyor.
Neyse gidip Note 2'me DN4 v2 romu yükleyeyim :)
Halihazırda DN+ var zaten bende, yükleyeli 4 ay oldu ama kasmaya başladı bu aralar. ET'nin sitesine baktığımda DN4 v2'yi çıkarmışlar, onu yükleceğim bu aralar.
Telefon garanti kapsamında değilse rom yüklemeyi kesinlikle tavsiye ederim, orjinal romlar çok şişiriyorlar aleti.
Burdan sorayım
HTC One M7 var bende bu gece çekimlerindeki ekran pembeleşmesi kronikmiş galiba nedir bunun çözümü
Gündüz güzel çekiyor da karanlık oldumu pembe :) kamera mı değişmeli yazılımsal mıdır..
Şu kamerası biraz daha iyi olsa şu ana kadar gördüğüm en iyi telefon olurdu M9 lar nasıl acaba kamera olarak ?
S6'da whatsapp ses kayitlarini acinca ekran karariyor ses kaydi suresi bitince ekran tekrar aciliyor bu bi hata mi yoksa ayarlardan duzeltebilir miyiz?
Geçen sene aldığım m8'de kılcal çizik dahi yok. Bu şekilde olan telefonları ayda 20 lira farkla m9'la değiştiriyormuş operatörler. Niyetlendim fakat arkadaşım pil ömrü konusunda kötü olduğunu söyledi.
Tweakers.net adlı sitenin yaptığı testte One M8'in pili 7 saat 10 dakika dayanırken, One M9 5 saat 30 dakika dayanmış
HTC CEO su bu yüzden kovuldu zaten
M8 den çok daha iyi bi telefon olmadı M9 tasarım nerdeyse aynı
Ama detay şu ki M8 çok çok iyi bi telefon M7 bile eski olmasına rağmen performans olarak muazzam seviyede
Samsung S6 da da bence kasa kalitesini halen tam çözebilmiş değil evet plastik seviyesini azalttılar ama hala hissiyat ve detaylar kötü seviyelerde ben sadece bu sebeple bile yenilesem gözüm kapalı M9 alırdım..
Lg G3 şiddetle tavsiye ederim.
#3560 ' istinaden yazdım.
note 2 ıcın az once 167 mb guncelleme geldi
G2 için güncelleme geldi ancak yurt dışından gelen cihazlara güncelleme gelmedi. ame yazıyor sanırım arabistan cihazı. Ne zaman android 5 bize de gelir? Bilen var mıdır ?
Yerli G2 lere pc suite üzerinden güncelleme geldi ve problemli olduğu için hemen geri çekildi.
Wireless üzerinden bekliyoruz. Normalde Mayıs içinde geliyor diye bir açıklama vardı ama bu problemli güncellemenin geri çekilmesi süreyi uzatır mı bilmem.
Çok da önemli değil bu hali de baya performanslı aciliyet durumu yok.
galaxy a7 kullanan var mı ?
Onerebileceginiz Xposed modülü varmi acaba? Birde note 10.1 cihazim için root dosyası bulamadım keşke Jb iken root edeydim yardımcı olabilecek varmı ?
Şuan LG G3' ünü Root lamayı başarabilen var mı acaba ? Emojilerine fitil olmaya başladım, telefondan soğutuyor millete ne atacağımı bilemiyorum iPhone' da neyin ne olduğunu anlıyorduk bunda ki nasıl saçma sapan şeylerse neyin ne olduğunu anlayamıyorum. Bunu Root yapmadan düzeltebileceğim bir formül var mı acaba ?
S5 için ne önerebilirsiniz? Uyg-Prg vs :)
Htc e8 kullanan varmı aranızda hediye olarak almayı düşünüyorum. hepsiburada da 1300tl ye düşmüş bu civarlara bu cihazı almak mantıklımıdır? Android olarak htcden başka cihaz düşünmüyorum.
Photobucket'ta fotonun boyutunu nasıl ayarlıyoruz? Ya da başka önereceğiniz uygulama hangisi?
5312x2988 piksel çözünürlük :D Bunu foruma koysak atarlar beni :)
htc desire eye kullanan var mı ?
Son gelen güncellemeden sonra nette yavaşlama yaşayan var mı?
Bunu bile 2. denemede yazabildim :D
Arkadaşlar selam bir süredir tabletinde bir sorun yaşıyorum hem google talk hemde play store da giriş hatası alıyorum, intenette çözüm olarak uygulamalarda verileri sil hesabı kaldir tekrar kur diyor ama kaç defa yapıtım olmadı.enson tekrar kaldırdım hesabı verileri sildim tekrar giris yaparken arayüz üzerinden değil de online olarak giriş yap dedim. Oauth artik desteklenmiyor diyor fakat oauth2 e nasıl geçerim bulamadım.nedir bu durum yardımcı olabilecek olan varm mi?
Yav Note 3 Neo hediye geldi, usb ile bilgisayara bağlayamadım. Kafayı yiyeceğim neyi nerde yanlış yapıyorum ben :) usb driver yüklenmiyor bir türlü. Bluetooth yazılımı yüklemeye çalışıyor beceremiyor falan.
bugun note 2 cıhazıma s6+note 4 karısımı bır room yukledım ılk defa telefonun dunyası değişti resmen ne bır takılma nede uygulama guncellerken donma sıddetle tavsıye edılır
Bu guncellemeler falan satici oyunu.guncelledikten sonra cihazda kesin bir yavaslama basliyor uygulamalarin boyutlari artiyor sonra ister istemez seni yeni telefona yonlendiriyorlar