cidden cok iyi fiyata almışsınız :D
Printable View
cidden cok iyi fiyata almışsınız :D
kılıf alıp kullanan var mı? :)
ufaklığın oyun sepetindeki eskileri koyarsak ev peşinatı çıkabilir :)
beyler note 2 de biriyle konuşurken karşı tarafın sesi çok yakında konuşuyormuş gibi geliyor. sanki diyafonu açmış kulağıma dayamış gibi. acaba sesi netleştiren bir özelliği mi var. konuştuğum kişi sanki yanımdaymış gibi. çok yüksek ve çok net şekilde parazitsiz geliyor. bununla ilgili ayrıca bir özellik mi komuşlar acaba?
tolga note2 sattın mı :D
Kılıf aldım geri verdim, hiç güzel durmadı. Ses netleştirme özelliği ayrıca üzerinde var ama normal ses düzeyi cidden iyi, note1'de de öyleydi zaten.
Alınır mı ? S3 düşünürken note'a yöneldim bikere alıyım bidahada deişmeyim diyorum..
note2 gri 2.el temiz kaydı kuydu yapılmış 1.200 TL ye vereyim :D
hahah genel bi ilan benimkisi :D
muştu, bir arkadaşım istiyordu k.kartı ile taksit olar mı? çakma imei değil dimi :)
dibine kadar çakma imei :D dükkan dışında telefon abi kart olmuyor maalesef
yeni bir akıllı telefon düşünüyorum ,4s ile s3 arasında gidip geliyordum şimdi de note 2 ye takıldım donanım olarak s3 ten daha ama büyüklüğü işlevsellik olarak iyi ancak mobil bir cihaz için taşımak nasıl oluyor merak ediyorum kullananlardan yorumlarını alsam birde hala 4s i atamadım kafamdan siz ne dersiniz ?
yorum yapacak yokmu ya :D akşamdan beri android postunu okuyorum baya yattı kafama cihaz
al al ..güzel cihazdır.. taşıma olayına ise pantolunu bol giyiyorsan hiçbi sıkıntı yok .. fakat dar pantolanlar giyiyorsan cepte taşınmıyor