abi sana ben telefon satcam yapma :D s4 felan boşver :D
Printable View
Ben bir S3 sahibi olarak bu gün bir tane sıfır ürünü açtım kurdum test ettim baktım. Tek kelime ile bayıldım. Boyut olarak milimetrik olarak S3'ten büyük. Abartmıyorum milimetrik kısmını. Ekran ise çok daha büyük. Ekran netliği parlaklığı ve hızı çok güzel. Yazılımsal olarak 4.2.2'nin kategorize edilmiş ayarlar kısmı olsun diye özellikleri olsun çok güzel. Gözle takip olayı düzgün çalışmıyor.
8 nisanda güney koreye gidicem s4'ün kore fiyatına nerden bakabilirim ya da tahmini olan varmı?
In Korea, it is being offered by all three major mobile carriers -- SK Telecome, KT and LG Uplus -- at a price of W890,000 (US$1=W1,113).
sabahtan beri kurcalıyorum ilk defa samsung kasasını düzgün yapabilmiş çok hoşuma gitti
ama genede htc one alıcam :D
WatchOn ile Digitürk IQ Box'ı eşleştirebilen var mı?
Suudi Arabistan da su anda 1300 tl.
Xperia iondan sonra ilaç gibi geldi, cidden çok iyiymiş...
1700 spot s4 var isteyenı yönlendirirm...
su ve darbeye dayanikli S4 active geliyor :D
Galaxy S4 Active temmuz ayında tanıtılabilir! - Teknolojioku.com
Söverim ama...
Bilsem bekler onu alırdım
Bende dün 16gb s4 aldım teknosadan, kullananlar pili hakkında bilgi verebilir mi ?
Dün akşam full şarj ettim ve 800mb lik bir oyun indirmeye başladım birazda kurcaladım telefonu , sabah kalktım pil yarısına inmiş normal mi ?
Şu an iphone 5 den daha vasat görünüyor pil konusunda. Ama kasa olarak samsung ilk defa olmuş dedirtti , ekranıda çok güzel , boyutları benim gibi kocaman eli olan bir adam için bile pek ergonomik değil, ilk izlenimlerim bunlar.
ha bide iphone5 i aldığımda 4den sonra kuş gibi gelmişti , şimdi s4ü biraz kullandıktan sonra 5i elime alınca külçe gibi geldi kaldırıp konuşmaya üşendim :D
Pil bir kaç şarj sonrası kendine gelecektir. Ancak oyunlar her daim fazla pil tüketir, hele HD ise daha da fazla.. Gece de normal dışı bir senkronizasyon yapmış olabilir.. Dropbox, mail, social media, Samsung applications vs. Bunların da ayarına bakmakta fayda var.
Bunun dışında;
Sensörler kapalı, 3G yerine EDGE açık, ekran parlaklığı maksimumda, senkronizasyon açık şekilde sabah 7'de şarjdan çıkarıyorum akşam 7'de eve gittiğimde %45-50 şarjım kalmış oluyor.. Ki gün içinde twitter ve whats app'ı fazlasıyla kullanırım.
edit: oyun indirdim demişsin, ben oynadım anladım.. İndirirken wifi ya da 3G kullandığından o süre içinde şarjı yemesi doğal. 800 MB'da güzel bir boyut, normal denebilir yarıya inmiş şarja..
Valla tepede bir sürü özellik dizmişler yarısının ne olduğunu bilmiyorum :) IOS dan sonra baya bi karışık geldi bana android özürlüyüm resmen.
Mesela sarjın pil yüzdesini çıkartamadım tabi görünüyorsa.
Hemen çıkartalım;
Ayarlar ==> Cihazım ==> Ekran
Pil Yüzdesini Göster
Ben Blackberry'den geçtim android'e. İos'u da ipadde kullanıyordum. Alıştım kısa zamanda