kankacım
sıfır spot beyaz/mavi 1150 TL
sıfır garantili gri/mavi/siyah 1525 TL olarak var dükkanda Nakit fiyatı bunlar :)
Printable View
kankacım
sıfır spot beyaz/mavi 1150 TL
sıfır garantili gri/mavi/siyah 1525 TL olarak var dükkanda Nakit fiyatı bunlar :)
dostum internetten kernel vs diye biraz bakın çevrende bu işten anlayan telefoncun varsa götür siyah kernel diye bişi yüklenmesi lazım istanbul nişantaşı civarındaysan gel :D
Dediğin şekildeki, genellikle whatsapp + twitter + facebook, günlük ortalama 30dk konuşma ile iphone 5'i gece 12-1 gibi şarjdan çıkarıp akşam 10 gibi geri şarja takıyorum abi %40 civarlarında oluyor şarjım :)
Biraz daha az kullanınca;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...75734821_n.jpg
kardeşim telefoncu bu mevzu ilk çıktığında eşe dosta sattığımız cihazları geri çağırıp bu işlemi yaptık ve hiç sorun yaşamadık
muştu telefonun nerde muştuu :D arıyoruz seni açmıyosun cihaz lazım :)
telefondayım kenks arayacam şimdi
Beni telefonum sabahtan geceye kadar sarj konusunda götürüyor,(s2, s3e göre daha güçsüz bi bataryaya sahip) tam bitmeden de hep sarja takarım. Şimdiye kadar hiç yarı yolda bırakmadı, 1 kere ev dışında priz aradım o da havaalanında kalmam gerektiğinden ötürüydü. :D
Günün sorusu şudur; Blackberry'deki contactları kayıpsız ve formatı bozulmadan ( Aynı kişi altında 2-3 telefon numarası, email adresi vs ) şekilde S3'e nasıl atıcaz?
outlooka alacaksin, ordan s3 e atacaksin,
ben oyle yaptimdi...
Ugh.. Fena oldu bu :/
2008 den beri apple nin butun telefonlarını kullandım 4s den sonra övülen övünülen note 2 aldım güzel telefon ama sadece güzel telefon kaliteli olan tek şeyin apple oldugunu tekrar anladım 5 aldım yine mutluyum , şimdiye kadar 1 kere garantili tel aldım onuda servisde kullanıcı hatası olarak geçirdiler bana misal olarak note 2 yi yere düşürdünüz garantiye gittiniz onlar sizden 300dolar ekran parası ve montaj parası alcak dışarda daha ucuza yaptıramıyosunuz garantiden çıkar diyede hadi diyelim sistemde bi arıza oldu garantiye gittiniz sizi en az 1 hafta bekletir sıraya alırlar istanbul hariç diğer garanti servislerinde çalışan elemanlar askeri ücretle çalışan kalfa derecesindeki elemanlar çoğu makineyi b.k eder yada istanbula yollar yapamadığını ve siz yine beklersiniz 1 ay , hani nerde garanti hani nerde müşteri memnuniyeti kaçak alırım ucuz alırım bozuluncada istediğim yere yaptırırım düzgün ustaya