Şu benim soruna çözüm yok mu?
Alıntı:
ALt tarafta, 4 tane iconun durduğu, shortcut gibi olan yer nasıl şeffaf yapılıyor?
Printable View
Özel birsey yok onun için.
Kendi duvarkagitlarinda şeffaf olup custom olan wallpaper da şeffaf olmuyor olabilir.
Dener misin orj wall?
Aklıma geldi aynı durum, denedim. Hareketlilerde bile o bölge buğulu cam gibi..
Keza kendi oluşturduğumuz klasörlerde çok çirkin görünüyor. *** etmişler bu noktaları..
Sıfır background olsun orada eskisi gibi diye bir isteğin varsa ki ne istediğini yeni anladım, öyle birsey yok.
Altta zemin olacak.
Editeditedit
Benim 4 çok ağırlaştı, pişmanım yüklediğime...
herşey sorunsuz ve güzel çalışıyor fakat ip5 le karşılaştırdığımda bendeki 4s epey bi yavaş kaldı bu güncellemeden sonra..kastı sanki biraz.
Güzel güzel. Sevdim ben. 2 - 3 ay içinde güncellemelerle daha başarılı bir hale gelecektir.
2 gündür iflahımız ..... yani. Lanet olasıca ios7 :D
ios 7 ipad 2 ve ipone 4 leri öldürmek üzere hazıralanmış bir işletim sistemi.apple elinizdeki eski ürünleri öldürüyor anlayın artık.kperformans tabii ki iphone 5 lerle yada 4. nesil ipadlerle bir olmayacak.
annem telefonunda benim apple id mi kullaniyor ve telefonunun surumun ios7 ye yukselttigimde benim telefon rehberimdeki kişilerin aynisi annemin telefonunun rehberine taşınmış. annemin telefonundan kişilerimi nasıl silebilirim?
Telefonlarınızı ara ara yedeklemeyi unutmayın sanırım iOS 7 de hatalar çıkıyormuş
Rehber yedegı ıcın mycontact backup kullanın gayet guzel çalışıyor
fotog kamerasında zoom yaktıktan sonra video ya geçiş yapınca sıkıntı çıkıyormu sizdede?
telefonu kapatıp açtım, şimdi olmuyor..telefon5
berbat oldu telefon keşke yüklemeseydim iphone 4 için ölüm olmuş :(((((((((((((((((((((((
İos 7den 6 ya donmek mumkun mu ?
bende onu araştırıyorum şuanda abi
2 saat oldu oldu guncellemeye baslayalı daha ceyrek de :D
telefonunuz iphone 5 değilse güncellemeyin abimde ip5 var onda çok rahat bi şekilde kullanılıyo kasmadan ama 4 - 4s için degil bu güncelleme
Ben 4s te gayet güzel kullanıyorum valla.
Başka bi sıkıntı olmasın sizin 4s te ? ben de 4s e kurdum çok memnunum zehir gibi oldu cihaz şarjda biraz daha iyi hatta
İyi geceler, iphone 4 cihazıma en sonunda güncelleme yapıp ios 7.0.4 e geçeyim dedim, tam güncellemeyi indirdikten sonra başlayacakken kurulumai telefonda iphone şarj kablosu ile itunes simgesi çıktı, ondan sonra da 5 dakika sonra cihaz 4005 hatası verdi maalesef.. Şimdi telefon aynı kaldı kapatı açınca, pc de itunes iphone i görmüyor maalesef..
Ne yapmamı önerirsiniz acaba sabah olunca bir de başka pc den deneyeceğim.
Arkadaşlar iPad 3 e iOS 7.0.4 yükledim düşünen varsa şiddetle vazgeçsin internet vs. Hepsi bi ayrı yavaş biraz bekleyip yeni güncellemeyi yüklemenizi tavsiye ederim
İphone 4 için ios 7 fazlalık. Telefon kasıyor ios5 e geri döndüm 6 yı bile atladım :D
Aman abi sakın diyim. Ios 7 ip4 ve 4s i öldürmek, kullanıcıları 5 e yönlendirmek için yapılmış bir haysiyetsizlik. Pişmanım ve emin olun geri dönüşü yok.
Bu arada dün öğrendiğim birşeyi paylaşacağım ; bilmeyenler için iyi olacağını düşünüyorum.
Home tuşu arızası sık olduğundan ve maliyetli olduğundan bunu öneriyorlar. Home tuşunu ekrana getiriyorsunuz. Çok kullanışlı bulmadım ama değişik geldi. Alışabilirsem kullanacağım.
Ayarlar - Genel - Erişilebilirlik - AssistiveTouch
Bi benim Ip4'te 7.0.4 kasmiyo sanirim :D