.....................
Printable View
şarj konusunda benim gibi gün içinde sık kullanmayan kişileri sürekli şarj etmek belasından kurtarıyor. pazar gecesi birde bu sabah şarja taktım.
Ekranin goruntusu nasil aliniyor bunda :) hazir bu kadar kullanan varken sorayim dedim :)
seskısma tuşu ile kilit tuşuna basarak ekran görüntüsü kaydediyor.
edit: GM Discovery'mden gönderildi.
:D iphonede maillerde yazıyorya iphonemdan gönderildi diye, bu telefonunda kusuru bu kendiniz elle yazıyorsunuz. dandik işte naparsın :D
sesle msj yazma özelliği var arkadaşlar valla. bende bugün aldım. Kurcalıcam birazdan. Sonra antivirüs programı satın alayım diyorum.
Hangisini tavsiye edersiniz antivirüs programını?
Kapak alıcam daha jelatinde alıcam :)
@lethaldoze ekran görüntüsü alma iphonedan daha kolay ve sekronize çalışıyor :D
@speed_emre ekran koruyucu jelatin kutusundan çıkıyor iyi kurcala boşa para verme :D
ve hiç güncelleme yapmayı düşünmüyorum telefonu ios 7 o yönlerimi köreltti resmen :D
Bende hatuna aldım, General.
Fiyat performans olarak mükemmel bir cihaz.
S3 felan derken bir anda buna döndük.
İyi kide dönmüşüm.
Garantili S3 1100 civarı.
Generalden 2 tane alırım ben o paraya.
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - General Mobile Discovery vs Samsung I9300 Galaxy S III kıyaslaması
Ayrıca S3'den daha önde bir cihaz.
Yahu arkadaşlar neden virüs programı bu kadar soran alan var. Benim hiç aklıma bile gelmedi virüs programı. Çevremde de kullanan görmedim.
Bence hiç gerek yok. yoksa varmı :D
klavyede ı harfini i harfinden daha çok kullanıyoruz. türkçe QWERT yaptim. çok ugrastim kurcaladim ama hala duzeltemedim. yardimci olabilecek var mi?
google playdan klavye indirdim ben her harf var. radyo özelliği var .normalde telde yüklü gelmiyor.bilmeyenler için.storeid de yoksa googleda var kurulumu :) acayip memnunum kılıf alcaklar büyük marketlerde 70 80 lira ama telefon aksesuarcılarında 20 lira ya gayet iyi modeller var.ben zaten işim gereği 3 4 ayda kılıf çöp olucağı için o kadar vermek istemedim.
tüm harfler bende de mevcut ama iphone kullanırken ı ve i ayrıydı. bunda aynı yerde uzun basmak yada basılı tutup sağa sola çekmek gerekiyor.
arkadaşlar bende storeid çalışmıyor neyden olabilir acaba 4gb versiyonunu aldım. Birde son güncelleme mevcut cameradaki flaşh özelliği vardı kayboldu. Videoda çıkıyor sadece. Hızlı ve Öfkeli 6 oyununu indiren oynayan varmı? ben indirdim ama açılmadı.
S3 kullanıyorum o zaman ben 600 tl parayı boşa verdim bu telefona :)
discovery güzel olabilir fiyat performans açısından alınabilir bi cihaz ama s3 ten üstün bi cihaz diyemeyiz. Üstünse ne konuda onu da merak ettim neyse..
konuya dönecek olursak 650 liraya discovery alınır başka telefon alınmazz
2. el düşünür iseniz 400 liraya htc desire hd var 0 dan farkı yok hediye geldi kullanılmadı evde durdu hep
yazdığım yazıma cevap verebilecek varmı arkadaşlar?