dnside değiştiriyim tamamda telefondan yapmıyor geçen de yapmamıştı nedeni ne olabilir başka bişi olmasın yaw?
Printable View
pc den yap sen müdür.
varsa böyle bir satır sil
http://www.dkszone.net/wp-content/up...le_windows.jpg
Bir sorunda bende var.
Win 7 tertemiz bir işletim sistemi
itunes açıyorum teli görüyor istediklerimi ekleme çıkarma yaptıktan sonra haydi uygula diyince işlem başlıyor. 2. adım olan back up almaya başladığı an öylece donup kalıyor. Telde hala bağlı görünüyor pc itunes iptal.
Diğer pc xpte böyle bir sorun yok
Donma olduğunda hata kodu yok
Direk back up al gene aynı hareketi yapıyor.
Böyle birşey yaşayan var mı?
Abi, Engin(Quantum) abinin dediği şeyleri yaptıktan sonra genel olarak senle aynı hatayı alanların sorunları çözülmüş. Birde itunes'un güncel değilse 10.6 ile güncelleyip deneyebilir misin? Telefonunda ağ ayarlarını sıfırlayıp wifi'ya yeniden bağlayabilir misin? birde bu şekilde dene belki sorunun çözülür.
Note modelimiydi bilmiyorum ama geçende bir kızı konuşurken gördüm,kendi kendime güldüm.çok komik duruyor notebook kadar birşey :)
@senna..
itunes un en güncel halini kullandığını varsayıyorum tabi.. :)
telefondan yapma bir de.. Uyuz oldum olması lazım normalde.. :)
@Eren
xp deki itunes yedeklerini win7 ye kopyalayıp onun üzerine tekrar yedekleme yapmayı denedin mi? (aynı versiyon değil mi iki itunes da)
Bir de win7 de kurulum esnasında eksik kurulum olmuş olabilir. unnistall ve tekrar install yapar mısın itunes ın son versiyonunu.. ben de merak ettim
Vevo muzik-video icin cok cok guzel. Ses de goruntu de HQ. Tavsiye ederim.
US storedan indiriyoruz.
@Quantum
I tunes versionlara dikkat etmedim hic. Win 7de itunes kaldirirp restart tan sonra guncel versiunu apple in kendi sitesinden indirip kurdum. Gene olmayinca ugrasmaktan gecici olarak vazgectim. Yedekleri tasiyip back up denerimde hic yedegim olmasada bambaska alakasiz baska bir pc ye bile taksam i tunes back upta almali muzik vs de yuklemeli. Yanliyormuyum?
son birkaç gündür favori oyunum tavsiye ederim
http://itunes.apple.com/us/app/istun...429431260?mt=8
artık olmazsa atlar gelirim.. :D
Kesinlikle öyle. Ancak ortada tek telefon iki farklı itunes var. iTunes telefonun içine hangi dosyaların eş zamanlama yapıldığı ile ilgili olarak bir log atıyor. Bir sonraki senkronizasyonda o log un da desteğini alarak sadece farklı olan dosyaları güncelliyor. Dolayısıyla iki taraftaki itunes içerikleri aynı olduğu taktirde (ilgili dosyaların pc ler arası manuel taşınması yolu ile) sorunun giderileceğini düşünüyorum.
İkinci olarak pc nin saatini pasifik saati yapıp saatini tekrar doğru saate ayarla. Sonra da Backup. Sorunu bu şekilde çözenler olmuş ama ne alaka çok anlamadım. İstersen önce bunu yap diğeri daha zahmetli.
Ios 5.1 pil omrunu etkilemis mi? Kullanan arkadaslar buna dikkat etti mi?
Update ekraninda pili etkileyen buglar giderildi yaziyor, benim bildigim bu laflar hep yazar ama pil omru iphone'da sabit 1 gundur senelerdir :)
Ben ozellikle sarj suresine dikkat ediyorum kesinlikle degisti ve artti sarj kim ne derse desin dun saat 5 de tam sarj ettim
Su an durum ;
Kullanim : 4 saat 4 dk
Bekleme : 1 gun 4 saat
%58 sarjim var şu an telefon modeli iphone4
5.1 oncesi bu performans kesinlikle yoktu hayran kaldim diyebilirim
Gece caps atarim isteyen olursa
Sarj icin jb den vazgecilirmikii:) jb ciksinda yapalim bizde
Quantum hocam cok teknik detaylara inmis topic sayesinde canli kaliyor emek ve bilgilerine tesekkur ediyorum. Belkide sorunuz cozulmustur su anda, ancak apple serverlari bu surum yukseltmeleri zamanlari hep hata vermislerdir. 3194 hatasi anlami bellidir ama ben baska bir usb, flash guncellemesi itunes update vs vs denenmeli diye dusunuyorum.
Ben pil omrunu ancak hafta ici ofiste anlayabilirim. Haftasonu evde wifi acik ve hic kullanmiyorum. Haftaici de sabah 8'de %100 sarjla evden cikiyorum, ogleden sonra 4-5 gibi %20 de tekrar sarja basliyorum.
Arttiysa super ama aksam 4 te degil 6 da sarja takicaksam beni enterese etmez :)
Dedigin gibi sarjin cok az gidiyor surekli kullanim ve bekleme modu ne durumda onu bir kontrol et istersen yoksa telefonunda bir sorun var gibi
Sinirlamalar altindaki ping kapali olsun ve location kapali olsun arkadaslar. Su an ayarlar altinda yer alan extralarim 31 tane ve cydia da yuklu tweaklerim de bir hayli fazla ama sarjim bayagi gidiyor ve aktif kullaniyorum.
Edit; wifi ve 3g sarji inanilmaz somurur:-)