Abi o aktivator nelere yarıyor bir bilsen. 3G, Edge, Wireless, Bluetooth gibi bir ton şeyi kısa yoldan açıp kapamaya, ana ekranda gözükmesini istemediğin iconları kaldırmaya falanda filan her derde deva :D
Printable View
cydia'dan yükledigin app'leri silmen için bi ekstra programa ihtiyaç duyacaksın evren abi :)
Cydia'daki Manage < Packages kısmından yüklediğiniz uygulamaları Sağ üstte modify kısmına basıp Remove edebilirsiniz. Ancak uyarayım. "Aa burda bir sürü şey varmış, yavaşlatır bunlar" diye düşünüp bilmediğiniz uygulamaları silmeyin. Telefona zarar verebilir yada Cydia'yı logo olarak kaldırabilirsiniz. Uyarayım.
şu anda jailbreak kullanmıyorum. ama kullandıgım zaman da ne kadar tweak varsa yüklemiştim. sıkıntı yaşayacak şeyler yükler yüklemez belli ediyor kendini zaten :)
Evren abi turbo slider yaz cydia'ya yükle onu :D tuş kilidini açtıgın ok yerine turbo geliyor :D
Cydia dan yüklediğin "program"ların simgesi var, onlar silmek için ekstra bir tweak var da,
Tweak ları nasıl sileceksin? :D Onların herhangi bir simgesi yok :D
Mesela kilit ekranında alttaki kaydırma çubuğunu yok etmek istiyorsun.. Ya da yine aynı ekranda saati yok etmek istiyorsun.. Hadi onları geçtim, ekranda saat simgesi var o hep 10:15 i gösterir, o saati anlık saat olarak görmek istiyorsun, bunlar için tweak yüklüyorsun.
Onları nasıl sileceksin? :D
O sorulara gelecek sıra bir kaç gün sonra :D
Edit: nasıl olacağını söylemeyin diyoruz atlıyorsunuz ben söyleyeyim diye.. Bi durun yahu alla allaaa
Activator kesin kullan.
Ben telefonu sallayınca kilitleniyordu, üst bara iki kez tıklayınca home tuşuna basmış gibi oluyordu vsvs süperdi :D
@Quantum(Engin) ağabeyin eğlenme isteği üzerine silinmiştir.
Yazmayın biraz eğleneceğiz diyoruz hala gözüne gözüne sokar gibi yazıyorsunuz ya PES!
hadi siz biliyorsunuz zaten herşeyi takılın madem :)
İphoneda Telefon rehberini yedekleyecek bi program varmı yada itunesten yapılıyormu? itunese hiç bağlamıyorum teli pek bilgim yok o yüzden.
tweak ne :)
Cydia denen zımbırtı içerisinden yüklediğim programlar mı? Sbsettings, activator, installous gibi?
Bir de;
Şimdi ben bir oyun yükledim mesela. Beğenmedim sildim.
Üstüne basıp titreştiğinde çıkan x'ya bastığımda gerçekten tam olarak siliniyor mu?
Oyunun setubını indiriyorum haliyle öncesinde, onlar bir yerde tutuluyor mu? tutuluyorsa nerde ve nasıl silinir?
silerim ama lafımı da sokarım diyorsun yani :D
yaz yaz ne istiyorsan..
artık bu konuya yazmama kararı aldım an itibariyle.. sırf seninle de alakalı değil tek sen değilsin bu karar sebebim.
yırtınıp duruyorum kendi kendime.. elinizin altında google var arayıp bulun ya bana ne..
eyvallah
pireye kızıp yorganı yakma engin abi sana ihtiyacımız var :)
abi şimdi ben 3g 8 gb aldım bitane bu arkaplanda çalışan uygulamaları nasıl kapatıcam bilmiyorum 3.1.3 sürüm seri şekilde 2 kere bastiğimda falan değişmiyor birşey pek te anlamıyorum işin açığı bi tutuverin ucundan
I ** back :D