Engin abi haklısın artık jb yapmıyorum
Printable View
Engin abi haklısın artık jb yapmıyorum
Oğuz ben JB yapılmasına karşı değilim.
Süper tweak lar var.. İnsan hayatını kolaylaştıran, telefonun bazı özelliklerini daha iyi yapan, eh biraz da tema falan makyaj işleri, telefondan tam sıkıldığında ekran daha farklı olup mutlu oluyorsun..
Ben JB yi tamamen crack lenmiş app yüklenmesi olarak gören kişilere kızıyorum. Ha zamanında ben yüklemedim mi? Yükledim tabii ki. Ama tuhaftır rahatsız huzursuz oldum..
Çok büyük paralar değil ki bunlar.. inanılmaz sembolik ücretler.. 0.99 usd dalga geçer gibi..
Adamın çıkardığı kendi elinin emeği, yıllarının birikimi bilgileriyle oluşturduğu programın crack versiyonunu yüklüyorsun 0.99 usd gözüne çok geldiği için, sonra gidip gece redline yapıp roll yapıyorsun..
5dk bile sürmüyor o 50 liralık benzini harcamak, gözün görmüyor onu..
Bu tuhaf geliyor bana..
Q abi senin yazılım olayı nasıl gidiyor ? bizlerle paylaşıcaktın ?
ekran koruyucu walpaper tema ve çeşitli zil sesleri ile ilgili kullandığınız app varmıdır beyler ?
face ve whatsapp dışında bi mok yok telefonda :D
aynen walla 1 senedir kullanıyorum meredi
halen stock wallpaper'lar sıkıldım
jailbreak bence de gereksiz. çok istediginiz programlar için indirim günlerini takip edin. 1-2 dolarlık programla da kimse iflas etmez.
benim telefonumda jailbreak var evet. ama installous bile yüklemedim :) cydia'dan tweakleri indirdim sadece. birde program olarak unlimtones. stok melodiler sıkıyor bir süre sonra :D
konuyla biraz alakasız olucak ama iphone ile kontrol edilen araba helikopter vs. bunları test eden veya kullanan varmı aramızda?
Angry Birds şuan apple storeda free hemen indirin :D