tek tek kucultup buyuk fotoyu sılmekmı yanı tek cozum.
bunu otomatık yapan bı app olsa ıyı olurdu aslında:)
Printable View
Ya bide ben yillardir bu iphonelarda resimlerin cekiligi tarihi saati bulamioum simdi hazir herkez burdayken soruyum bu telde oyle bi ozellik yokmu yoksa benmi bulamiyorum?
IOS6 hayırlı olsun.
Itunes store a bağlanamıyor. Sebep ne olabilir?
iPhone sahipleri saat şoku yaşadı
habere bak o twit yorumları nedir ya benim ayfonum var tarzı yorumlara bak ahahah :)
destur bismillah şimdi bende indiriyorum ios 6 yı
Bende hep telden yüklüyordum şimdi i tunesten yükleyim dedim. Backup sormadı nasıl oluyor o tüm uygulamalar gidecekmi yoksa
appstore içine girince ya da wireless bağlantısı tanımlama ekranında aşağıdaki ekran görüntüsündan alan olursa yanaşsın limana :)
sabah 4.30da da olsa sorunu çözdüm mü? Çözdüm :D
http://i671.photobucket.com/albums/v...ps5ed78c16.jpg
Bi bakta benim bakmadigim yer kalmadi kanka :D herzamanda bilgisayar yaninda olamiosun dier turlu gormek sart
Valla iyi olur sana zahmet lan su fotoyu ne zaman cekmiaim diorum bisey hatirlamam lazim yoookk iyle mal gibi resme bakiorum
3 kere ios6 yı yüklemeye çalıştım ama olmadı nedenini bilen var mı acaba?
Bugün baya hata alanlar olmuş.. Şanslıyım heralde hiç uğraştırmadı, zayiat vermeden yükledim :D
Q abeee bu passbook nasıl kullanılıyor sen bilirsin :D Giriyorum bitane app store linki var, ona tıklayıncada bişi çıkmıyor :D
Ewet beyler sifreleme isinede bi el atin mantikli bi sekilde cozebilen varmi :D
Güncelledikten sonra Whatsapp' a girdiğimde kişileri kullanmak istiyor diye bir yazı geldi. İzin verme dedim. Şu an kimse görünmüyor Whatsapp 'da. Sildim tekrar kurdum fakat değişen birşey yok. Nasıl düzeltebilirim :confused::confused::confused: