3 gs 16 gb abi ...
Printable View
3 gs 16 gb abi ...
önce pc den aşağıdaki linkteki dosyayı indir.
http://appldnld.apple.com/iOS6/Resto...3_Restore.ipsw
sonra yine pc de itunes kurulu olacak.
telefonu pc ye bağlayacaksın, itunes içinden göreceksin bağlı olduğunu. solda menü var, orada telefonunu görüyorsun.
sonra soldaki telefon simgesine tıklayıp açılan ekranda "geri yükle" yazan bir buton görüyorsun.
shift e basılı tutup o tuşa tıkladığında az önce indirdiğin dosyayı gösteriyorsun, telefon kendi kendine kuruyor. 3gs olduğu için 20-25 dk sürebilir yükleme işlemi belki biraz daha fazla..
ama bundan önce telefonunu wireless ile bağla, ayarların içinde icloud aç, telefon rehberini işaretledikten sonra yedeklemeni yap.
yeni ios kurduktan sonra account unu girer girmez rehberin gelecektir.
şuraya bak bakim yedek var mı almış mısın..
ve ne zaman almışsın..
C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup
Sonunda halletim arkadaslar dfu mode a aldım 511 i shift restore yaptım olmadı hata verdi sonra direk iOS 6 yi gösterdim oldu teşekkür ederim arkadaslar hepinize yemek sözüm bakidir işyeri sutluce ev Beylikdüzü'nde nereye yakınsanız :)
5den ilk izlenimler
bu LTE olayı bizim 3g gibi bişeymi diyecem adam LTE yi kapadı 3g çıktı :D ama bende 3g nin çektiği çoğu yerde downloadım 6 civarı oluyo onlarda nie 3g o kadar yavaşki
ip4 ios 6.0 appstore verimsiz calisiyor bende arkadaslar
Indirmiyor veya yavas indiriyor
O fiyat nedir oyle ya yuhhhhhh
Kımse fıyat fln ındermesın bnce 4 ve 4s o nası bı fıyat ya
restore yaptım ios6 yı düzeldi benim sorunlarım
3200 e ip5 satılıyorsa ben ip4 ümü 2000 den aşağı vermem :D
prim yaptı çocuk durduk yerde :D
ahahahha vti cı lar gti cılar gibi bişey oldun birden abi :D
bu arada whatssap bende de fotoğraf göstermiyor. Olmadı müsait bir zaman senin dediğin gibi restore şekli yapmak lazım abi
benim operatörde 749 euro ile satisa cikti,
simdi ben 4ümü verip 5 almak istersem 280 euro gibi bir rakama pesinat olarak aliyorlar,iyi bir alis-veris olmayacagi kanaatindeyim :)