bu gece ios6 yuklenır
Printable View
bu gece ios6 yuklenır
evet geç sarj oluyor. 3gs
zamanında yedekleme yapınca sıkıntı olmuyor.
Telefon OEM 3GS jelbrake mi ne dir bilemiyorum yok bende. Zaten paralı app olarak bitek ihtiyacım olan Watsup vardı, onuda ilk aldığımda 0.99 dolara mı ne yüklemiştim.
Normal şekilde yükledim6 yı hemde ilk çıktığı gün içinde (ayarlar - yazılım güncelleme)... Yüklerken bile telefonu kullandım oyundu, msjlaşmaydı vs vs...
Kapanacak dedi... Kapandı kurdu.
Açıldı... 1-2işlem yaptırdı... 2dk içinde mail, fotoğraflar, mesajlar vs paralı parasız programlar hepsi tam faal hale geldi.
Şarj sorunu:
Ne kullanımda ne dolumda yok! Sıkıntısız...
Numara çevirme sorunu:
Numara ekranı renklerinin açık olması daha iyi olmuş, takılma yavaşlama yok
Safari:
Evet, safari daha hızlı.
Youtube:
İlk kurduğumda birşey eksik dedim kendi kendime
Sonradan Youtube olduğunu ukku söylediğinde farkettim
İtunes'a youtube yazdım... İlk çıkanı yükledim, eskisinden daha kullanışlı ve daha düzgün olduğunu düşündüğüm bir verisyon yada yazılım yükledim.
Şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Ztn sürekli elimde, olsa şimdiye kadar olurdu.
babamda ve bende 4 ve 4s var ikisinede yükledim çok memnunuz hiç bi sıkıntı yok
4 te çok kasıyor telefonu ios6 bilmiyorum başka yaşan varmı
3gs e yükleyelim mi şimdi 6 yı ??
2-3 post yukarısını okuduysan...
Hala aklında soru işareti varsa sakın yükleme.
Srf 4 kişinin telefonuna yükledik hemde bidiğiniz telefonun kendi yazılım güncellemesinden kimse sorun yaşamadı... Arada 4 ve 4S te var... Bende 3GS de yaşamadım.
Ama bişi brake mi ne onunla beleş app için sistem kullanıyorsan kurmanı önermiyorlar sanırım. Konuyu okumalısın, karar senin.
Mail adresindeki kişilerin v-cardlarını rehbere senkronize etmiş olabilirsin.
Ayarlar/mail hangi maili kullanıyosan içine girip kişileri kapat.
Bide bunu dene bakalım.
ios6 dan sonra youtube gitti...
Önümüzdeki hafta annemler amerikaya gidiyor ve telefon aldıracağım kendime.
1-Apple Store larda halen 4s satışı varmı?
2-Iphone larda ilk serilerde hep sorun cıkıyor alma diyorlar gerceklik payı varmı?
3-Iphone 5 turkiyede calışırmı aldırsam cunku sim kartlar sıkıntılı diye duydum.
4-Telefonu sadece mesajlasma ve konusma için kullanan biri için 5 gereksizmi olur hafıza olarak ne almam gerekli.
alt tarafı bi işletim sistemi için bu kadar yüklenmeye gerek yok insanlara bence... zaten konu hakkında şüpheleri olan herkes google a yazar bi bakar nedir ne değildir diye..
diğer bir yandan konuyu kul hakkınada çekmeye gerek zira öyle bişey varsa amerikalılara elimizden geleni ardımıza koymamamız lazım :)
IOS5 de telefon şarj olurken aşırı ısınıyordu ama ıos6 yukledım hıc bır sıkıntı kalmadı
acıkcası memnunum telefon hızlandı problem kalmadı..
3GS e yükledim telefon daha hızlandı vede tam emin değilim ama sanki şarjı daha çok gidiyo gibime geldi.
ben 6 ya gecmeyı bı sure daha dusunmuyorum acıkcası. telefonlarda tutarsızlık var kımısı daha hızlı dıyo kımısı daha yavas dıyo kımısı benım pılım 5 gun gıdıyo dıo kımısı 4 saatte bıtıyo dıyo.. sıkıntı var bı yerlerde kesın ama nerde ?
bende iphone yok ama ayni seyden bugun bir arkadasim sikayet ediyordu