Aynen bendede oyle milletin 3gs leri hizlandi bizim 4s cortladi
Printable View
restore yapacaksınız arkadaşlar.
ios5 in üzerine kurmayın diye defalarca söylendi, yazıldı.
ios6 da hız anlamında hiç bir sorun yok.
tomtom un haritası google haritasını aratıyor
appstore dan indirdiğiniz youtube application unda bug var.
son olarak bildirimlerdeki bir iki küçük bug haricinde sorunsuz bir işletim sistemi.
hız sorunu yok. donma sorunu yok. takılma yok. kendi kendine restart etme işlemi yok.
üstelik benim telefonum ip4
a4 işlemci de sistemsel bir sorun yaşamıyorken 4s te sorun yaşamanızın sebebi işletim sistemi değil, onu doğru bir şekilde kuramamış olmanızdandır.
epeydir gündemi takip etmiyorum mağaradan yeni çıktım sayılır :D
ipad ve iphoneda ios6 güncellemesi yaptık ama jailbreak çıktı mı ?
jb 3g sıfırla dediğimde cihaz elma ekranında kaldı,
restore çekeyim dedim 1015 hatası verdi,
araştırdım aşağıdaki leri yapmam gerktiğini gordum.
1) ireb ile PWNED DFU mod a alıp
2) itunes ile sifht + restore ile custom firmware göstermek ve hatasız yüklemek
3) redsn0w_win_0.9.6b5 ilede orjinal firmware yüklemem gerektiği
ancak 2. adımda
itunes ile sifht + restore ile custom firmware yüklerken 1600 hatası aldım:
ve ne yaptıysam cozemedim. sorun ne olablir ?
hosts dosyasında sorun yok. kendim custom firmware aldım bu seferde 1600 hatası verdi? recovery mod da 1604 hatası veriyor.
vpn den dolayı olablirmi ?
1600 hatasını nasıl çözcez?
Edi: ireb 5 yerine ireb 4 ile PWNED DFU moda aldım hata vermeden custom fw yuklendi. çözülmüştür.
Arkadaslar jailbreak li new ipad 5.1.1 kullaniyorum cihazi vodafone dan aldim 1gb lik 3g kullaniyorum kotayi asincada hiz düşüyo ama kullanmaya devam edebiliyorum benim sorunum cihaz edge ile 3g arasinda otomatik geçiyo ben edge kullanmak istiyorum cünki hiz düştüğünde edge daha hızlı oluyor bunu nasil yapabilirim herhangi bi program felan warmidir
İphoneturkey.biz die bir uygulama var beleş olan programları gösteriyor carmageddon ücretsiz görünüyor şu an :)
Evet appstore de iphoneturkey.biz de incelemeler beleşe düşen programları falan gösteriyor baya ii uygulama indirdim sayesinde:)
bu facebook ve facebook messenger uygulamaları ile neden gelen kutudaki mesajlarımızı silemiyoruz böyle bir saçmalık daha görmedim ben ya
ios 6 yı yüklemeden önce okulumun otomasyon sistemine girebiliyodum şimdi giremiyorum sebebi nedir acaba ? bide arkadaşımda excel programı açılıyo benimkinde açılmıyo onunda sebebinide merak ediyorum? acaba sıkıntı benim telefondamı diye merak ettimde ... şimdiden teşekkür ederim
İOS 6 yı yüklediğimden beri wifi özelliğinde sorun yaşıyorum modeme bağlanıyor ama ne app stor'u nede safariyi açamıyor sürekli yüklüyor gösteriyor. hattan girdiğim zaman bir sorun yok. nedendir ve nasıl çözülebilir ?:confused:
Tethered olarak var yani cihazı kapatırsan bilgisayarla başlatıyosun.
ios 6.1 bekliyorum :D emiinim ki wifiden yüklesek bile sorunlar kaybolucak :D
ios 6 yukleyipte memnun olan 4s sahibi görmedim