o ebay'de de var,
3. jenerasyon 4. jenerasyon diye koymuslar.
http://www.ebay.de/sch/iPads-Tablets...ke=Apple&rt=nc
Printable View
o ebay'de de var,
3. jenerasyon 4. jenerasyon diye koymuslar.
http://www.ebay.de/sch/iPads-Tablets...ke=Apple&rt=nc
o bir şey değilde gittim ipad 2 wifiyi verdim geleceğede yatırım olsun ilerdede kullanırım diye daha yeni ipad 3 4g aldım sonradan öğrendimki 4g türkiyede çalışmıycakmış.. 4g tahminim 2-3 seneye türkiyede başlıycak ve 3g gibide değil avrupada 20mbps görüyormuş çok ciddi bir rakam 3g nin 10 misli hızlı.. ben ondan aldım açıkcasıda oda çalışmıycakmış canımı sıkdı.. bilseydim normal ipad 3 alırdım 3g hızında bağlandıkdan sonra dışarda evde her yerde internet var en kötüsü telefonumu modem yaparım öyle girerdim zaten.. o kadar fiyat farkı vermeye gerek yokdu..
abi bu geçen bahsettiğim konu işte
artık new ipad yok
ipad with retina display var A6 işlemcili :) 4. nesil diye geçiyor
android tablet düşünüyordum vazgeçdim elimdekini satıp ipad 4 alıcam :) araştırdım bu yeni nesil a6 işlemci eski nesil a5 den iki misli hızlı imiş.. iki misli hız ciddi bir fark.. bu sefer normal wifi alıcam 4g alsam ne olucak ki 4g özelliğini kullanamadıkdan 3g kullandıkdan sonra.. telefonumu modem yapar girerim aynı şey.. o kadarda fark vermemiş olurum.
zaten heryerde wifi var.. ben ipad2 kullandığım süre zarfında dışarda hiç 3g ihtiyacı duymadım her cafede restaurantta artık her yerde wifi var zaten.. benim 4g almanın nedeni 4g hızından dolayı idi ciddi bir hızı varmış epey araştırmışdım almadan bazı ülkelerde 80mps gibi bizim için hayali hızlara çıkıyormuş ama avrupada 20 mps ortalama imiş zaten ipadlerinde maksimum 4g den bağlanma hızı 20 mps gibi bir şeymiş benim evde 8mps var :D gayet memnunum 20mps düşünemiyorum :) .. ondan aldım ama oda çalışmıycaksa olmıycaksa
3g içinde o kadar fark vermeye değmez o farka giderim ikinci elden xoom 3g alırım ikinci tablet olarak hem farklılık olur hem android de olmuş olur..
New very New ulta New iPad mi oldu şimdi bu. Hayır adı gene New iPad. Sanki 3üncü jenerasyon hiç çıkmamış gibi. :)
yeni oyun ve programlardan var mı beğendiğiniz can sıkıntısını giderecek hd oyun vs
new falan diyorlar komple sanırım gene ipad 3 olarak geçicek ilerde herhalde.. gerçek ipad 4 çıkdımı türkiyede ilerde herhade makyajlı makyajsız ipad diye satılır bu new ler :) ipad 3 derler abi a5 likmi a6 lıkmı falan sohbetleri döner.. :)
sessiz sedasız new yazısı kalktı with retina eklendi
Apple
millete gore 4. nesil ama apple kısmından hiç açıklama yok
işin kotu yanı ayırt etmeside zor hiçbir fark yok A5 ve A6 işlemcisi dışında
yenilerde light connector girişi var.. ayrıca model numberdan anlaşılır..
iPad 3rd Gen (Wi-Fi Only) A1416
iPad 3rd Gen (Wi-Fi/Cellular AT&T/GPS) A1430
iPad 3rd Gen (Wi-Fi/Cellular Verizon/GPS) A1403
iPad 4th Gen (Wi-Fi Only) A1458
iPad 4th Gen (Wi-Fi/AT&T/GPS) A1459
iPad 4th Gen (Wi-Fi/Verizon & Sprint/GPS) A1460
bak ona dikkat etmemiştim ya applede samsung yolunda ilerliyor yakında başka modeller dokulmeye başlar :D
usb ve sd kart girişi yapsalar ilaç gibi olucak yapıcaklarda bilinçli her bir şeyi bir hamlede yapmak istemiyorlar her seferinde ufak ufak yapıcaklarki para kazansınlar..
bugünlerde whatsapp ta sorun yaşayanınız var mı ..
benimki açılır gibi yapıyor ama açılmadan kapanıyor ..
sorun yasamadim hatta bugün update yaptim..
Benim whatsapp son girilme saatlerini yanlis yaziyor bugun
telefona asphalt 7 indiricem ama indiremiyorm. oyunun boyutu 1.16gb benim 2.3gb boş yerim olmasına ragmen boş yeriniz yok diyo delircem
bir kaç tane orta büyüklükte app sil. çok az bir farkla yükettirmiyor.
önce içeride temp oluşturup sonra program yüklüyor, daha sonra o temp i siliyor ios.
dolayıısyla 1.2gb lık app yüklemen için ilk etapta 2.4 gb boş alana ihtiyacın var.