Genel muhabbetler dışında ama bir şey sormak istiyorum. Sticker aldım internetten ben kendim becerip yapabilir miyim acaba ? Mat siyah film var şu an üstünde onuda çıkartmam mı gerekiyor sticker yapıştıracağım zaman
Printable View
Genel muhabbetler dışında ama bir şey sormak istiyorum. Sticker aldım internetten ben kendim becerip yapabilir miyim acaba ? Mat siyah film var şu an üstünde onuda çıkartmam mı gerekiyor sticker yapıştıracağım zaman
arkadaslar ip4 cihazıma "Onavo extend" denen sacma programı kurdum ve safaride hiçbir sayfa acılmamaya basladı :( programı kaldırdım fakat hala safaride hiçbir sayfa açılmıyor,napmalıyım? bu ip4 fakirine bi el verin :D
Itunes ten yedek alıp tekrar yükledinzimi..?
lan ulaş bı tıktır gıt :D cok bılıosan yanıma gelsene akü :D
Çalışıorum mayk mesaideyim şu an...
onu gorebıldım sabah kart basmıssın sıstemden goruyorum suanda :D:D
Mr muscle gibi anında çözdüm problemi..
google chrome kur kurtul
arkadas bu nasıl bır zıncırdır yaa,bısey kuruyon sonra ondan kurtulmak ıcın bısey daha kuruyon :D:D kuruyonda kuruyon
teleserviceden cihaz değiştiren varmı 16.10.2012 de değişim çıktı hala bekleniyor:)
Arkadaslar selam.
Bi sorunum war yardiminizi istiyorum.
Kiz arkadasim ios 6.0.1 guncelleme yapti telefonuna.
Benim hesabimi kullaniyo yani ayni app hesabini kullaniyoruz.
Sorunum su. Az once telefonumu actigimda ana ekranima bildiri geldi. Bildiride arkadasimin tel no sunu face time a eklemek istermisiniz le birlikte biseyler daha yaziyodu tam okumadim ok dedim.
Simdi benim yazdigim mesajlar kiz arkadasima benim mail adresimden gidiyo we yolladigim mesaj ayni anda yine benim mail adresimden bana mesaj olarak geri geliyo.
Ben iphone 4 arkadasim 4s kullaniyo.
Yardimci olursaniz sewinirim tesekkurler.
bir 3gs aldım 4.1 yazıyor versiyonda 5.1.1'e yükseltmeye çalıştığımda 3194 kodlu hatayı alıyorum ne yaptıysam hatayı gideremedim varmı yarımcı olabilecek?
Benim telefonun arka kapagi oynamaya basladi var mi basina gelen sorun ne olabilir servise vericem 1 ay telefonsuz kalmak istemiyorum
Aynı apple id sini kullandığınız için böyle oluyor.
Ayarlar -> FaceTime a girerek, Size şuradan FaceTime ile ulaşabilirler yazan menünün oradan başka bir e-posta adresi ekleyebilirsiniz arkadaşınızın telefonuna.
FaceTime ile ilgili geniş bir kaynak (eng) : The Complete Guide to FaceTime: Set-up, Use, and Troubleshooting Problems | Network security software | Delete facetime account | Iphone4facetime securited
Apple 5.1.1 sürümünün imzalaması durdurduğu için bu hatayı alıyorsunuz. Telefonunuzu 6.0.1 sürümüne güncelleyin yada daha önceden shsh kaydınız varsa(jailbreaklı telefonlarda bulunur) Redsn0w ile aşağıdaki linkteki adımları izleyerek kendi .ipsw nizi oluşturarak istediğiniz 5.1.1 sürümünü kullanabilirsiniz.
Redsn0w 0.9.15b3 Çıktı!(6.0/6.0.1 Tethered, 5.x Restore) [Lütfen İlk Mesajı Dikkatlice Okuyun]
@: ali-d
Tesekkurler.
iphone daki telefonları sme yada blacberry'e nasıl aktarırız
İphone a bilgisayardan resim müzik atmak için itools kullanıyordum , pc yi formatladım yeniden indirip kurayım dedim hata veriyor sürekli.alternatif program önerecekler varmı ?