PC ye bağladım ve itunes kurtarma modundan hallettim. şimdi bitti totoyu doğrultması. birkaçgün kullanayım orjinal sonra JB devam.
Printable View
Selam arkadaşlar geçenlerde 4s aldım neyse şarja taktım pc'ye bağladım itunes'e girdim çıktım flan sıkıntı yoktu biraz önce tel.i şarja taktım sarj oluyor gösteriyor ama sarj gittikçe azalıyor.pc ye bağladım yine sarj oluyor gösteriyor ama sarj olmuyor.sorun ne olabilir ???
4S ler için 6.1.1 çıkmış ona yükseltin versiyonu 6.1 kullanıyorsanız. ***** btaryayı öldürdüğünden falan bahsedildi 6.1 in
Her versiyonda muhakkak batarya sorunu muabbeti çıkıyor gibi geliyor bana :)
Arkadaslar iOS 6.1 sürüm ile jailbreak kullanmaktayım. Şimdi güncelleme yapıp 6.1 e güncellesem telefonda ki oyunlar silinir mi rehber vs ? Jailbreak da gider dimi ?
İPad mini de 3g yok mu? Yada faklı bi sistem mi var?
6.1 de calısan jb 6.1.1 ile de calısmakta imiş oyle diyorlar ..
ben en son jb yaptığımda 4.3 sürümdü sanırım :D
Cikti coktan ev0sin 1.3 var fenomac ta anlatiyor herseyi
İphone'da beni düşündüren tek şeye çözüm bulmuşlar :)
iPhone şarjı aramaya son! Çok yakında güneş imdadınıza yetişecek!
iPhone'unuzu güneşe tutun; çünkü çok yakında güneş ışığıyla onu şarj edeceksiniz!
Aldığı çeşitli patentlerle rakip teknoloji devlerinin arasından sıyrılmaya çalışan Apple'ın aldığı son patent çok ses getirecek. Bütünleşik dokunmatik sensör ve güneş enerjisi paneli başlıklı patentin sahibi olmaya hak kazanan Apple'ın bu sayede iPhone'ların en büyük sorunu olan şarj kabusunu sona erdirmesi bekleniyor.
Apple'ın söz konusu patenti ne yönde kullanacağı elbette netlik kazanmış değil. Ancak şirkete yakın kaynaklar Apple'ın güneş panellerini iPhone'a entegre edeceğini ve iPhone'larda yeni bir dönemin başlayabileceğini işaret ediyor.
webden sildiğiniz facebook mesajlarınız telefonunuzda görünmeye devam ediyor mu sizinde?
Evet bazen sonra gidiyor
çok kolay bir yöntemi varmış az önce keşfettim :)))
webden silin mesajlarınızı
sonra cepten oturumunuzu kapatıp tekrar girin şifrenizi :)