Aynen. Bende de mini var.
Printable View
bu linklerden başka link varmı bir türlü indiremedım mozilla izin vermesi gerekiyor filan diye yazı cıkıyor.
edit: oldu sanırım indiriyorum
Neden mini? Boyutları yüzünden mi? İpod touch 5'in de retina ekran vs gibi daha üstün özellikleri var ama ?
iphone 4 8 gb modeli için iphone 4 gsm linkini indirdim model 1332 çünkü. ama firmware dosyası uyumlu olmadığı için iphone güncellenemedi' hatası aldım. diğer iPhone 4 GSM Rev A 8GB linkinimi indirmem lazım , indiren konuyu çözen vs varmı ?
Iphone 4s elimdeyken normal kullanirken cok isiniyor. Problem nedir? ve ne yapmami onerirsiniz? Ios 6.1.3 yuklu
hocam herkesin ki öyle olması lazım normal bişey bana göre benim 4 kullanınca baya yakıyor sizinkin de daha güçlü donanım olduğu için daha fazla ısınacaktır.
iphone 5 ve ipad 4th gen. de wifi üzerinde ağır trafik sonrası ağdan düşüp hücresel bağlantıya
geçiyor otomatikman,ikiside güncel 6.1.4 sürüm de çözümü bilen birileri aranıyor:)
ıos 7 ıcın beta 5 cıkmıs duyrulur
Iphone5 te app store giriyorum arama yapıyorum uygulamayı indir diyorum "iTunes Store'a Bağlanılamadı" diyor sebebi nedir? 3g ile de aynı wifi ilede aynı cihaz yeni kutudan çıktı..
Arkadaşlar whatsappta son görülme zamanı kapalı bile olsa, online olduğumuz anda karşı taraf sohbet ekranından online olduğumuzu görebiliyor.
Bunun bir çözümü var mı?
Dün akşam eşimin hiiiç update görmemiş olan 3GS'ni update ettim, update ederken itunes geri yükleme hata verdi, bir kez daha restore ettim hatasız herşeyi yükledi.
Amma velakin telefonda hücresel veri ve/veya 3G'yi aktif etmeme rağmen Turkcell yazısı yanında E veya 3G ibaresi çıkmıyor haliyle de wifi haricinde internete bağlanamıyor çözüm ne olabilir.
Okumadığım, bakmadığım, kurcalamadığım, denemediğim zımbırtı, ayar...vs kalmadı.
- iphone'u yeni bir telefonmuş gibi yükledim
- ağ ayarlarını sıfırladım
- itunes'dan restore ettim
- hard reset yaptım
- internet yazan yere mgb yazdım
- açtım, kapattım... olmuyor, olmuyor ve olmuyor.
Benimde egt tavan yaptı, çözüme ulaşamazsam en son turkcell merkezine gideceğiz, ama orada da telefonu pandikletmek istemiyorum.
Velhasıl, el yardım lütfen hemde acilinden. :(
P.S : Problemi tek seferde Engin abi (@Quantum) çözdü :) Hıyar Türkcell internet ayarlarını göndermemiş, bütün hikaye ondanmış :D :D :D
ben yok diye biliyorum son görülme zamanı kapalı olan bütün arkadaşlarım online olduğunda gözüküyor
görmesini istemediğin kişi engellemek en kolayı sanırım :D
Apple ipad 1 yılda neleri değiştirdi !!
Apple iPad sadece bir yılda neleri değiştirdi! - YouTube
arkadaşlar whatsapp güncellendikten sonra bu otomatik resimleri indirme ayarı yok. sildim tekrar yükledim yine yok. resimleri direk indiriyor buda hoşuma gitmiyor. gözümden kaçırdığım bir şeymi var?