hacı aklıma gelmedi değil fena olur walla :D
Printable View
techturkey app yok mu bırı yapsın da rahat kullanım olsun
super olmazmıydı ?
Şu tarz bir uygulama olsa süper olurdu :) ama aramızda bunu yapabilecek kişiler varmı ? Yaparlarmı bilmiyorum :)
App Store - NASIOC
Telden giriyorumda hizlica bir baktim chatla mesjlasma olan comunity gibi bir servis sandim...
Forumun app hali yapilabilir amaa acikcasi yine ugrasmaya degmeyecek yazinca aciliyor zaten :) sembolik olarak tt uygulamasi yapip baasinca bu sayfaya yonlenebilir..forumun developeri mobil sayfa yaparsa (varmi bilmiyorum ben blackberry kullanicisiyim) direk orayi acar mesela...
Yok mesajlaşma programı değil, dediğim gibi forumun App halinden bahsediyorum.
Ama yönetim konuya sıcak bakmadı ki haklılar bence aktif üye sayısı kıyaslaması yapacak olursak tablo aşağıda Nasioc için :)
NASIOC Statistics
Threads (Konu Sayısı): 2,091,822
Posts (Toplam gönderilen Mesaj Sayısı) : 34,010,261
Members (Toplam üyeler) : 283,618
Active Members (Aktif üye sayısı) : 48,673
Adamlar kucuk bir cumhuriyet kurmus :)
akinator diye bir oyun indirdim. anneniz babanız aktörler basketbolcular vs. vs. aklınızdan birini tutun sonra ekranda cıkan sorulara cevap verin. %90 oranında dogru tahmin yapıyor gavurun cini :) ayar olmak için birebir :):)
:D
Street fighter gayet zevkli ryu ve ken catara patara yumruklar hayriken cekmek zevkli :)
Yukleyin pisman olmassiniz heleki eski ateri salonlarindan cikmayan bebe styla iseniz
3gs için bildiğiniz karbon sticker varmı skinstronik almıştım ama artık satılmıyor sanırım bulamadım
metal storm oyun. fena bağladı. online oynanıyor, şarj katili mübarek.