Ios 7 sonrası orjinal olmayan şarz aleti kullanan varsa üzülmesin. Şarz ediyor sadece itunes'i görmüyor. Verdiği uyarıyı sallamayın.
Printable View
Ios 7 sonrası orjinal olmayan şarz aleti kullanan varsa üzülmesin. Şarz ediyor sadece itunes'i görmüyor. Verdiği uyarıyı sallamayın.
Bu bilginin kaynağı nedir?
Orjinal olmayan şarj cihazı ile orjinal şarj cihazının arasındaki farkı biliyor musun?
Cihazda herhangi bir sorun oluştuğunda (mainboard da oluşacak sorunlar ya da bataryada oluşacak tüm sıkıntılar, ya da cihazın kendisini bloke etmesi/korumaya alması vs) kişinin tüm zararını karşılayacağını ve kendisine yeni bir cihaz alma taahütünü veriyor musun?
Apple "YETKİLİ Servisi" misin?
yeni parmak izi kilidini kırmayı başarmışlar.
Bugun itibariyle elime 5S'ler ulasmistir. Spot ve garantili olmak uzere fiyat verebilirim.
Simlock yapilarak cihazlar kullanilabilir. Netcell guvencesindedir.
ios 7 de gelen aramayı reddetme kısmı yok yada ben mi bulamadım acaba? geçmiş sayfalarda varsa bu soru affola:) telefon 4S
Telefondan çektiğim videoyu pc ye nasıl atıcam ? :D
ios 6 ya geri dönemiyor muyuz ya galiba apple engellemiş :(
İphone 4s kullanıyorum ,cihazı sıfır almıştım bir kere yolladım garantiye . Şimdi de telefon ile konuşurken karşı tarafın sesi az gelmeye başladı ,bugün de son olarak üst tuş basmıyor . Bıktım bunların dandik dandik bozulmalarından. Garantisi devam ediyor ama usandım garantiye yollayıp beklemekten telefonsuz kalıyorum . Ya da basit bir yöntemi varsa biz mi tamir etsek
Satıp note 2 alayım diyorum ne diyosunuz ?