arkadaşlar 6 plus'ı düşürdüm bende, değişmesi için istanbul applestore'dan randevu mu almak gerekiyor illa, bir de cam fiyatları nedir ? bilen varmı?
Printable View
arkadaşlar 6 plus'ı düşürdüm bende, değişmesi için istanbul applestore'dan randevu mu almak gerekiyor illa, bir de cam fiyatları nedir ? bilen varmı?
Kardesimin sarj aletini kullandim birkac kere,Allah var ben sahte zannediyordum sarjnaletini(sekli bir garip) sonra ip6+ telefonum acayip hizli sarj olmus.Meger ipad sarjiymis.... :D
Ustunde 2.4A yaziyordu,standart kutudsn cikan ise 1Amperlik bayagi fark var yani aralarinda;ama sunuda kesfettim mesela samsungun 2Alik sarj aletinin ucunu kullaniyorum bazen neredeyse orjinal 1Amperlik gibi sarj ediyor ilginc
6 ları da değiştirse apple sıfır verse ne kadar güzel olur :D
Orjinal şarj aletinde bile bu sıralar sürekli BU AKSESUAR DESTEKLENMİYOR OLABİLİR uyarısı alıyorum. rahat 50 defa cıkarıp takınca şarj oluyor. nedir bu ya ?
Orjinal olduğuna emin misin ? orjinal olmayan donanımda veriyor o hatayı
3 ayda 1 ipad şarjı bozuluyor. hep de aynı yerden bozuluyor.bunun bir çaresi yokmudur? herhangi bir marka şarj falan veya başka bir çözümü?
:) 5 s ımın home tusu sankı cıt cıtlı basmaya basladı gıbı veya bana mı ole gelıyor . Bıraz takıntılıyımda ben gostermek lazım mıdır telefonu :)
Benim de orta tuş öyle gibi kıtırt gibi geliyor bazen :D ben azıcık daha bozayım göndereceğim :D
Lanet olası Zorlu dan randevu almak bu kadar mı zor yahu ??
Gecen hafta bende denedim alamadım. pazar gecesi tam 00:00da girdim randevular açıldı saniyesinde bitti hemen.Size tavsiyem gece 00:00da girmeniz o zaman açık oluyor randevular.ayrıca randevu tarihine iyi bakın ben o hataya düştüm sonraki güne vermişlerdir randevuyu diye zorluya gittim randevumun tam 1 hafta sonra olduğunu öğrendim :D
Bu sabah Maslak Auto king a araba bıraktım, dedim ki zamanım var Zorluya sabahtan gidimde iSight zımbırtısı için bilgi istim belki 2 duygu sömürüsü yapım değiştirirler. Abi metro dan girdim 09:50 de metro girişinden gittim, yaklaşık girmek için bekleyen avm ye 50 kişi vardı. Abi saat 10:00 olduğunda adamlar bir koşuşturdu size yemin ediyorum resmen bir birlerine girerek o merdivenleri hunharca çıktılar. Kimse k bakmasında bu kadarına da pes.. Anan baban hastaneye falan kaldırıldı desen o kadar azimle koşmaz görünce şok oldum açıkçası. Genuis dan randevu almak için ıkınmaya devam..
Randevu yeri ve saati beğenmeye çalışmayın boşluk gördüğünüz saati direk alın ben anca öyle gidebildim ki arkadaşım apple store da çalışıyor oda yardımcı olamadı bu konuda