telefon dan herhangi bir siteye girdiğinizde, mobil olarak görüntüyü masa üstüne çevirmek isterseniz, sağ üstte ki yenileme tuşuna basılı tutarsanız seçenek çıkıyor. Oradan yapabilirsiniz - bilgi olarak bildireyim.
Printable View
telefon dan herhangi bir siteye girdiğinizde, mobil olarak görüntüyü masa üstüne çevirmek isterseniz, sağ üstte ki yenileme tuşuna basılı tutarsanız seçenek çıkıyor. Oradan yapabilirsiniz - bilgi olarak bildireyim.
normal ozaman.
hala yedekleme sıkıntısı çeken varmı benim gibi wifi den
şu icloud olayını hiç kullanmadım ben :D
Eskiden yanlış hatırlamıyorsam tek tek seçip istediğin şeyi kaydediyordun şu an öyle bir şey olmuyor diye biliyorum doğru mudur ?
suan kullandıgım yurtdısı pek muhattap olmazlar sanırım :D
İkinci El Iphone 5 Almaya Karar Verdim Iphone Hep Almayı İstedim Ama Bütçe Yetmedi Felan Olmadı Derken Önümüzdeki 10 Gün İçinde Iphone Geçiş Yapmayı Planlıyorum Artık Her Neyse Bu Konu Hakkında Hiç Bir Bilgiye Sahip Değilim İOS Sürümü Kaç Olmalı , Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim vs vs
Merak edenler için detaylar;
http://www.apple.com/ios/preview/
night shift güzel olacak gibi ama ben 4 gündür telefonsuzum yemin ederim akşamları bir güzel uyuyorum o kadar olur. Normalde gece 1 2 saat yatakta dönerdim 2 3 ten önce uyuyamazdım şimdi yatağa giriyorum lak diye uyuyorum hayret ettim :D
telefon bozuyor beni sanırım
iyi akşamlar,
9,2,1 geldi haberiniz olsun :)
4 s güncelleyen var mı? sorun oluyorsa hiç ellemeyeyim
Önerebilceğiniz facebooktan video indirme programı varmı
9.2.1 geldi, birde JB gelse, süper olacak!