spotlight i kapat.
Printable View
spotlight i kapat.
herkese iyi günler. iPhone 5S'im var. Bir kaç gündür kendi kendine kapanıyor. Sadece hard format ile açılıyor kapandımı. Hard Formatla açıldıktan sonra bir süre oynuyorum. İşim bittiğinde ekranı kitleyip bırakıyorum dogal olarak. fakat sonra elime aldığımda kapanmış olduğunu görüyorum. 2 gündür çok sinir bozucu bi hal aldı telefon. Resmen kullanamıyorum kapanıyor hemen. Sizce sorunu nedir ne yapmam gerek?
Iphone 7 nin tanitimi yapiliyor su anda.
13 Eylül İos10
iPhone 7 - Apple (TR)
Bakalım fiyatlar ne olacak ?
Kurbanda fransa da olucam 649 dolar abd fiyatı dedi fransadan alma şansımız olurmu acaba :)
6s+ 64 fiyatına yakın ya da bi tık üstü fiyattan Tr'de satılır bence.
Yalnız Apple Usa'den baktığımda hem 7 hem de 7+ sadece 128 ve 256gb olarak gözüküyor.
Satışta 9 Eylülde başlayacakmış
9 eylulde siparis tarihi. Kargolanmaya 1 hafta sonra baslayacaklarmis siparis tarihinden. 16gb ve 64gb tarih oldu. Su an mevcut tum gb lari ikiye katlamislar . 32-128-256 . Gereksiz olmus sanki 64 tam kararindaydi.
Su geçirmezlik gelmiş, 8de edge kasa, 9da da samsung logo bekliyoruz :D
Oowww simsiyah olan harika olmuş alırım bi dal :)
Alınacaksa plus alınmalı
Kamera aşmış kendini
16gb 6 serisinden itibaren kalkmalıydı zaten. 64 dediğin gibi 10 numara 5 yıldızdı. Ama 32ye tekrar düşmeleri kötü olmuş.
Donanım olarak güzel yerlere geliniyor sanki yavaş yavaş ama hem kulaklık girişini kaldırıp hem de içinden kablosuz çıkmayıp sadece çevirici koymaları biraz ters olmuş sanki. Deneyim yapmak için 159$ vermek gerekiyor resmen.
Ayrıca yurtdışından gelecek/gelirken getirebilecek biri varsa yardımcı olabilecek sevinirim.
Jak yerine çift hoparlör geldi
Alışkanlıklar değişicek zamanla demişlerdi
İphone ne zaman ucuz aksesuar sattı ki
Kablosuz sarj sanırım 7s saklıyorlar
16 sında Almanya'da satışa çıkıyor ve 32gb 749€