çalışıyorum beyfendi nickmi değiştirdim kabul etmiyor :D
gamecenter kullanıcı adımıda kabul etmiyo anlamadım gitti şimdi işdeyim akşam kurcalarım :D
Printable View
çalışıyorum beyfendi nickmi değiştirdim kabul etmiyor :D
gamecenter kullanıcı adımıda kabul etmiyo anlamadım gitti şimdi işdeyim akşam kurcalarım :D
Evet değişti avatar bir kaç kişi haricinde kimse tanımıyor :D
Şöyle diyeyim, 5.0.1 ın çok fazla artısı var özellik olarak 4.3.3 e göre..
Ama şarj sorunu çok fazla yine 4.3.3 e göre :) JB alıştıysan, şimdilik kalsın.. 5.0 için untet JB çıkar çıkmaz onu yüklersin
5.0 için untethered çıkmak üzere.. 5.0.1 yüklediysen zaten mecburen bekleyeceksin.
Tethered jb den yana değilim ben açıkçası..
Yarı otomatik şanzıman gibi tetheredJB.. düz de değil otomatik de değil.. arada derede bir şey.. yarı otomatik, otomatikleştirilmiş, otomatikimsi..
O hesap tethered JB de aynı.. geçişlerde vuruntu yapıyor.. Triptronik JB
SiRi yi yapamayacaksınız mal mısınız olm diye dalga geçtim küstüler bana.. Elletmiyorlar artık :D
Zohama nick im dragrace ciler :D
İos5 5.0 tethered jb kullanıyorum miss gibi yakında untethered gelecek dadından yinmez :D
telefonu aç kapa yapmadıkça sorun yok ayrıca yanımda flasbellek taşıyorum içindede ifunbox ve boot yapmak için program mevcut yani cihazım kapansa bile 5 dk. açabilirim :D
Nickm Arenno henessey venom gt var 7 sec. Kosuyorum:) resim var ama telefondan giryorum atamadim 1/4 bu arada sure
Biz hala 9 larda sürünmeye devam :)
Turbos2k nickli batikan panpamla cok cekisiyoruz venom gt nin parcalar cok pahali doldurmak imkansiz novitec 599 full upgrade olunca baya arac ayikliyosunuz ama ust segment cok cekismeli;)
beyler nerde oynasam daha cabyuk ılerlerım?
5.0.1 olmasına rağmen benim pilim baya çabuk bitior, 5.0da daha iyiydi :s
Foursquare belasını sildikten sonra telefon resmen coştu. Hala 4.3.3. (8J2) kullanıyorum.
Sabah (7) şarjdan aldım telefonu tüm gün mail trafiği whatsapp facebook vs vs ama hiç oyun oynamadım şuanda şarjım %84 :D
Bu ios 5 serisi işi bozdu bence oturana kadar beklemek gerek.
ahahah iyi yapmışsın 2aydır kullanmıyorum foursquare ,huzur vallahi