Yeni iPhone
bu seferki resim epeybi gerçeğe benziyor
Yeni iPhone
bu seferki resim epeybi gerçeğe benziyor
Hata kodu alan arkadaşlar burdan destek alabilirsiniz.
iTunes Hata Kodları ve Çözümleri (1011,1013,1015,1600,1602,1603,1604 ve 1 - 99 arası)
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Yükleme 3g ye zaten ios5 ilk çıktığında 3gs-4-4s içindi senin cihaz kaldırmaz dönebiliyorsan eski sürümüne dön.
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
İpad'i evdeki bilgisayarıma bağladığımda sorunsuz olarak görüyor ve şarj ediyor. Ofisteki laptopuma bağladığımda ise laptop ipad'i görüyor ama ipad'de şarj etmiyor ibaresi çıkıyor. Laptop şarjı full ve elektriğe bağlı durumda..
Sebebi ne olabilir bilen var mı?
Edit: Asus Ai charger isimli programı yükledim ve sorunum çözüldü. Laptopum Lenovo olmasına rağmen sorun yaşamadım.
Edit2: Yüklemeyin bu mereti, yükledikten sonraki 5 dakikada 2 defa memuru Erol verdi laptop...
Başka çözümü olan varsa söyleyiversin
kurtardım açtım telefonu 3.1.3 le ama şimdide şöyle bi prblemim var appstore dan hiç bişi yükleyemiyorum tüm programlar en az sürüm 4 istiyorlar cihazım yurtiçi ne yapabilirim
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
http://www.grupanya.com/ankara/firsa...i?irc=sb-da-cp
kaçırmayın derimben aldım
home tuşu giriyor bende ip4 de değişmişlerdi zaten çok bozulan bir tuş
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yandaki sessiz mod tuşu sıkıntı yaratan varmı ya? ip4
BMP
Sağolun.. Şu an çalışıyor ama şöyle basıyorum işlev yok, tekrar basıyorum çalışıyor ya da bazen 1 kere basıyorum 2 kere basıyormuş gibi algılıyor o programları kapattğmz bölme açılıyor.. Tamamen bozulması mı gerek garanti için ? Hafiften yumuşadı gbi zaten bir ilginç oldu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)