İphone 4S için 3g açıkken bataryayı daha uzun kullanmanın ipuçları var mı ? Birde bu batarya , pil programları var gerçekten bir işe yarıyor mu onlar ?
VPN kullanmadım hiç Deran ancak baktım senin için bir kaç uygulamaya da;
şu işini görür mü bilmiyorum. Adamlar baya iddialı gibi geldi bana.. Ayrıca 15 gün de free limitsiz bandwidth veriyor, sonrası 3 aylık 8.99usd
https://itunes.apple.com/tr/app/ibvp...562187744?mt=8
bir çoğu free zaten.. en çok indirilen 10 tanesini yükle, hangisi uyarsa![]()
Yok ben zaten kullanıyorum https://itunes.apple.com/us/app/vpn-...4364?ls=1&mt=8
ama senin tavsiyelerin çok değerli benim için o yüzden sordum belki daha iyisini bulurum diye![]()
İ5 var bende 3Gyi evdeyken kapatıyorum,dışarı çıktığında ise acıyorum ama 3g geç geliyor.bunun sebebi nedir ?
Diğer kullanıcılarda aynı sorun varmı ?
OEM+
Uzmanımbir sorunum var ip4ümde.
6.1.2 untethered jb varken , taktım cihazı itunes'a restore + shift dedim manuel indirdiğim 6.1.3'ü gösterdim ondan beri telefon sürekli recovery modda duruyor(6 hatası aldım).Netteki yöntemleri denedim ireb,tinyumbrella vs hiçbiri çıkartamıyor itunes yazısını telefondan. Host dosyasına 74.xxx satırını ekledim , 5.1 indirin demişler onu indirdim 3194 hatası alıyorum şuandada.
iphone'a geri yükle sekmesi aktif sadece... Ne yapmalıyım sence?
Golf MKVII 1.6 Tdi
itools a güncelleme geldiğinden beri patladı gitti açılmıyor nedir ne değildir bilen varmı?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
ipad de safari kullanıyorum. Sahibinden sitesinde çoklu sayfalar açmaya başladığımda takılma yaşıyorum. Programı 2-3 defa kapatıp tekrardan açınca düzeliyor. Bu neden olabilir?
arkadaslar selam.
i phone 4 kullanıyorum suan 6.1.3 yuklu.
klavye kullanırken sureklı buyuk harfe gecemıyorum 4s te yukarı ok tusuna ıkı kez bastıgımda buyuk harfe gecıyo.
emınım 4 tede gecıs wardır ama ben bulamadım.
yardımcı olursanız sewınırım
tesekkurler
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
telefonunuza onavo count apps kurdugunuzda aktıf olarak caısıyor mu ben yukledım hangı programın ne kdar harcadıgını gostermıyor hep 0 kb yazıyor neden acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)