User Tag List

Sayfa 473/692 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
13131 sonuçtan 8.969 ile 8.987 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon yurt içi yurt dışı ? Sorunu neydi neyden değişti telefon ?
    Yurtiçi telefon,power tuşu bozuktu ondan dolayı değişim yaptılar.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Şuna açıklık getirelim.

Dün Apple destek hattında bi yetkili ile görüştüm. Apple ürüleri tüm Dünya'da 1 yıl garantili. Türkiye'deki yasal zorunluluktan dolayı elektronik ürünlere 2 sene garanti verildiğinden ülkemize farklı "kıyak" söz konusu

Bizim de değişim hakkı olan bi 5'imiz var. Dün o kadar dil dökmemize rağmen değişimini buradan yapamadık. Amerika'dan alınan cihazlara yine ülkemizdeki elektronik ürün ithalatına uygulanan kısıtlamadan dolayı "şimdilik" yapılamadığını ama en kısa zamanda bu cihazların da değişiminin yapılabileceğini söylediler.

O yüzden biz de dün İspanya'ya giden bir arkdaşımıza telefonu verdik, değişimi ordan yapılacak.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı konudan bende muzdaribim abi.Hala da değiştiremiyorum maalesef çok saçma bir konu.

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Applestore' daki teknik servis bu kadar yoğunmu oluyor?. Benimde iphone 5 in arka kapağı darbe aldı içine göçtü acaba kasayı ne kadara değiştirirler bilgisi olan var mı?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Applestore' daki teknik servis bu kadar yoğunmu oluyor?. Benimde iphone 5 in arka kapağı darbe aldı içine göçtü acaba kasayı ne kadara değiştirirler bilgisi olan var mı?
    Teknik servisin garanti den işlem yapan kısmı çok yoğun.

Size benzer bir biçimde yazın bayanın birisi batarya değişimine geldi, 15 dk sonra 180 lirayı ödeyip çıkıp gitti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teknik servisin garanti den işlem yapan kısmı çok yoğun.

Size benzer bir biçimde yazın bayanın birisi batarya değişimine geldi, 15 dk sonra 180 lirayı ödeyip çıkıp gitti.
    Hey maşallah o zaman bize bi 400-500 yazarlar. Arka kasa değişecek, titreşim motoru çalışmıyor sanırım arka kapak sıkıştırdığı için o düzeltilecek birde ahize hoparloru cızırdıyo o değişecek. Bi iphone parası alıcaklar heralde.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İos Mac'e güncelleme gelmiş, yükledim, yeni pc gibi oluyo her seferinde, müthiş cidden
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hey maşallah o zaman bize bi 400-500 yazarlar. Arka kasa değişecek, titreşim motoru çalışmıyor sanırım arka kapak sıkıştırdığı için o düzeltilecek birde ahize hoparloru cızırdıyo o değişecek. Bi iphone parası alıcaklar heralde.
    Orj. ufak tefek cizikli cikma kasa dusunursen pm atabilirsin bana. Arkadasimda 5 6 tane kasa mevcut. diger arizalarida haller kasa degisim sirasinda.

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatunun ip5 power tuşu 6 aydır çalışmıyor vatandan alınma değişim için nasıl bir yol izlemem gerekiyor istanbulda kuzen var kargoyla göndersem zorluda değişim olurmu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orj. ufak tefek cizikli cikma kasa dusunursen pm atabilirsin bana. Arkadasimda 5 6 tane kasa mevcut. diger arizalarida haller kasa degisim sirasinda.
    Attım hacı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hatunun ip5 power tuşu 6 aydır çalışmıyor vatandan alınma değişim için nasıl bir yol izlemem gerekiyor istanbulda kuzen var kargoyla göndersem zorluda değişim olurmu
    apple tr sitesinden appstore şifreniz ile randevu alacaksınız, ama değişimi yapacak arkadaş adına alın randevuyu, telefon programa dahilse 5 dk lık iş eskisini alıp yanisini verecekler. müşteri hizmetlerini arayıp telefon sahibinden başkası gelse sorun olur mu diye sorun durumu izah edip, iş garanti olsun

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @CTG nin dediği gibi de yapabilirsin ya da Etiler de GENPA nın yeri var oraya verirsen max 2 günde değiştirirler ya da gerekli işlemi yapıp bilgi verirler.. Dediği gibi randevuyu gidecek kişi adına alırsan daha sağlıklı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genpada en son yedek telefon olarak iphone veremiyorlardı. verdikleri telefona da bizim sim kart ufak geliyor manasız bi iş yani. ben erdem holdingi kuran amcayı tanıyorum genpada torpilin allahı (genpa=erdem holding) onun referansını verdim gene iphone ayarlayamadılar, artık abi mi tırt çıktı bilmiyorum zorlu en temizi, hem etilerden daha merkezi yer, 5 dakkalık iş randevuyu aldıktan sonra

titanium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 4s kullanıyorum.8.1.1 yüklü şuan. anca tuş kilidindeyken wifi kapanıyor.home tuşuna basınca bağlanıyor.
    bunun bi çözümü varmıdır.battery doctor yüklü o mu kapatıyot acaba.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zorlu en son 5s arızasına bile yeni cihaz veremez durumdaydı çok yoğunlar yetişemiyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    7083700'i arayarak yardım alabilirsiniz.

Ya da Genpa'ya ulaştırın. Öncelik apple cihazlarında çünkü..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı titanium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone 4s kullanıyorum.8.1.1 yüklü şuan. anca tuş kilidindeyken wifi kapanıyor.home tuşuna basınca bağlanıyor.
    bunun bi çözümü varmıdır.battery doctor yüklü o mu kapatıyot acaba.
    tuş kilidindeyken sarjın fazla gitmesi için kesiyodur baglantını muhtemelen ondan
    1881 - 193

Purmol35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuna açıklık getirelim.

Dün Apple destek hattında bi yetkili ile görüştüm. Apple ürüleri tüm Dünya'da 1 yıl garantili. Türkiye'deki yasal zorunluluktan dolayı elektronik ürünlere 2 sene garanti verildiğinden ülkemize farklı "kıyak" söz konusu

Bizim de değişim hakkı olan bi 5'imiz var. Dün o kadar dil dökmemize rağmen değişimini buradan yapamadık. Amerika'dan alınan cihazlara yine ülkemizdeki elektronik ürün ithalatına uygulanan kısıtlamadan dolayı "şimdilik" yapılamadığını ama en kısa zamanda bu cihazların da değişiminin yapılabileceğini söylediler.

O yüzden biz de dün İspanya'ya giden bir arkdaşımıza telefonu verdik, değişimi ordan yapılacak.
    Abi bununla ilgili kesin bir bilgi varmı ? Kimi diyor ki amerikadan gelen cihazlar bir çok hattı ve datayı desteklediği için Tr de değişimi olmuyor (ki bence hiç bir fark yok buradaki cihazlar sim kilitliler hariç at&t vs haricindekilerde kısaca). Kimi sizin söylediğinizi söylüyor , kimi 1 yıl garantili yurt dışı cihazlar ben değiştirdim diyor . Allak bullak etti resmen .
    2 haftaya kadar 6 plus gelecek amerika dan fakat herhangi bir sorunda ne yaparım ne ederim diye düşünmeye başladım, sıkıntıya gelmek istemiyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Purmol35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bununla ilgili kesin bir bilgi varmı ? Kimi diyor ki amerikadan gelen cihazlar bir çok hattı ve datayı desteklediği için Tr de değişimi olmuyor (ki bence hiç bir fark yok buradaki cihazlar sim kilitliler hariç at&t vs haricindekilerde kısaca). Kimi sizin söylediğinizi söylüyor , kimi 1 yıl garantili yurt dışı cihazlar ben değiştirdim diyor . Allak bullak etti resmen .
    2 haftaya kadar 6 plus gelecek amerika dan fakat herhangi bir sorunda ne yaparım ne ederim diye düşünmeye başladım, sıkıntıya gelmek istemiyorum .
    Dediğim harfine kadar doğru.
    Teknik ekipten bu bilgiyi aldım. Diyorum ya bende de usa çıkışlı 5 var. Buradan değişimi olmadığı için c.tesi y.dışına gönderdim değişsin diye..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler