User Tag List

Sayfa 479/692 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
13131 sonuçtan 9.083 ile 9.101 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Flash için jb yapmanıza gerek yok. "Puffin" web browser'ı indirebilirsiniz. Biraz yavaştır diğer browserlara göre ama genel olarah her flashlı uygulamayı açar.

Ben de 2 senedir ipad mini wifi+cellular kullanıyorum. Kılıf olarakta bu > ( http://www.teknosa.com/urunler/12504...koruyucu-kilif ) Bence çok başarılı. Orijinal case'ler ise çok pahalı.

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günümüz Video kalitesi göz önüne alınırsa 3-4 sene sonra bile amaca hizmet edebilmesi adına ipad air öneririm. Yani şu an yeni satışa çıkan modelin bir alt modeli.

Aynı flash muhabbetti ipad'lerdede oluyor. Jailbreak yaptıktan sonra flash destekli browser yükleyerek o dertten kurtulmak mümkün. JB yapmazsan ücretlide satın alabilirsin tabi ki.

iphone vs olmaksızın ipad tek başına navigasyon işide görsün, hatta ben Tom Tom vs.de yüklerim dersen hat girişli almanı tavsiye ederim. Hat girişi olmayan cihazlarda dahili gps olmadığından (son modelleri incelemedim belki vardır) navigasyon çalışmaz.

Ben ipad mini retina kullanıyorum. teknik özellikleri (ekran boyutu hariç) ipad air ile birebir aynı. Bende yattığım yerden film izleyeyim ve nette gezineyim diye aldım. Yatay kullanımda iki elle kavrayınca klavyenin tüm tuşlarına ulaşım imkanı sağlıyor. Air'de bu mümkün değil. En azından benim ellerim yetişmedi.

Pahalıdır ama Orj. Apple deri case almanı şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten parasını hakkediyor, çok başarılı bir koruması var, aktif kapaklı vs vs.
    Bilgiler için çok teşekkür ederim, çok aydınlatıcı oldu. Dün bir teknoloji markete gidip canlı canlı bakayım dedim, en yeni model olmasından dolayı air2 etkiledi baya bi beni.. Aralarında 300tl ye yakın fiyat farkı var sanırım air ile.. Gözle görünür fark olarak home tuşu parmak izi okuyabilen ile değişmiş, ekranın çözünürlüğü aynı ancak yansıtma engelleyici bir kaplama yapılmış, bir de işlemcisi değişmiş. Uzun vade kullanacağım için işlemcinin en güncel versiyon olması verilecek fiyat farkına değer diye düşündüm. Bimekste 1349tl, Gold iletişimde 1379tl fiyat aldım. Gold neredeyse tüm kartlara peşin fiyatına 9 taksit yaptığı için daha mantıklı geldi, Bimeks sadece maximum karta 9 taksit yapıyor.
    Bununla birlikte başka bir forum sitesinde ipad air2 cellular için telefon görüşmesi de yapılabiliyor yalnız mesaj alıp gönderme olmuyor demiş, sanırım bir application üzerinden bunu gerçekleştirebiliyorlar onun için öyle yazdılar.. Yoksa apple.com da böyle bir bilgi göremedim ben.

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flash için jb yapmanıza gerek yok. "Puffin" web browser'ı indirebilirsiniz. Biraz yavaştır diğer browserlara göre ama genel olarah her flashlı uygulamayı açar.

Ben de 2 senedir ipad mini wifi+cellular kullanıyorum. Kılıf olarakta bu > ( http://www.teknosa.com/urunler/12504...koruyucu-kilif ) Bence çok başarılı. Orijinal case'ler ise çok pahalı.
    Bilgi için çok teşekkür ederim, ipad mini gözüme biraz ufak görüntü, pratiklik açısından çok avantajlı ama sanırım ipad air2 alacağım.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle ya bir garip geldi narin gibi çok. O kılıf takoz gibi yalnız kibar şeffaf gördüm nette ama canlısını görmek lazım

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekran için kalın olan koruyuculardan kullanıyorum. Arka taraf için film yok bildiğim kadarıyla.
    Kap kullanıcam dersen spigenden şaşma. Ben zevkime göre olanı bi türlü bulamadım.
    Ama dediğin gibi arka taraf biraz hassas. En ufak bişeyde çizilecekmiş hissi veriyor.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İphone 6+ için 4 adet kılıf aldım.

İlk aldığım gün 30tl 'ye no name şeffaf kılıf aldım her tarafını saran ki gayet güzel ince ve kibardı.

Daha sonra Spigen TR'den ''Thin Fit A'' açık gri kılıf aldım, ince kibar ama alt ve üst açık.

Şimdi ise Londradan Spigen Neo Hybrid (kenarları açık gri) ve Air Skin 0.33mm (gunmetal koyu) aldım.

Linklerini veriyorum;

1-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Thin-Fit-A,PR-708.html
    2-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Neo-Hybrid,PR-715.html
    3-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Air-Skin-033mm,PR-795.html

Yorumlarıma gelicek olursak, Air skin kesinlikle günlük kullanılacak, incecik hiç kılıf olduğunu hisseetirmeyen ve şık duran en iyi kaptır. Başka kap almaya gerek yok bu amaçla. Kesinlikle tavsiye ederim.
    Neo Hybrid, koruma isteyen telefonunu düşüren veya hor kullanan kişiler için en ince ve şık koruyan kılıftır hem yumuşak hem sert plastikten oluşuyor gayet güzel.
    Thin Fit ise yukarıdaki ikisini bir araya getirmeye çalışmış ama olmamış. Öncelikle çabuk çiziliyor. Alt ve üst koruması yok, çokta ince değil. Yani düşürürseniz darbeye açık sayılır, çizilmeyi engelliyor evet ama kendisi çabuk çiziliyor.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgiler için çok teşekkür ederim, çok aydınlatıcı oldu. Dün bir teknoloji markete gidip canlı canlı bakayım dedim, en yeni model olmasından dolayı air2 etkiledi baya bi beni.. Aralarında 300tl ye yakın fiyat farkı var sanırım air ile.. Gözle görünür fark olarak home tuşu parmak izi okuyabilen ile değişmiş, ekranın çözünürlüğü aynı ancak yansıtma engelleyici bir kaplama yapılmış, bir de işlemcisi değişmiş. Uzun vade kullanacağım için işlemcinin en güncel versiyon olması verilecek fiyat farkına değer diye düşündüm. Bimekste 1349tl, Gold iletişimde 1379tl fiyat aldım. Gold neredeyse tüm kartlara peşin fiyatına 9 taksit yaptığı için daha mantıklı geldi, Bimeks sadece maximum karta 9 taksit yapıyor.
    Bununla birlikte başka bir forum sitesinde ipad air2 cellular için telefon görüşmesi de yapılabiliyor yalnız mesaj alıp gönderme olmuyor demiş, sanırım bir application üzerinden bunu gerçekleştirebiliyorlar onun için öyle yazdılar.. Yoksa apple.com da böyle bir bilgi göremedim ben.
    Evet fark yaklaşık o kadar. o zaman air veya air 2 derim. Her karta 9 taksit iyi bir olay. İpad'i telefone çevirme olayı ilk ipadler için vardı biliyordum. Diğer ipad ler için harici bir cihaz ile tel özelliği eklenebiliyor. Cihaz ile ipad eşleştiriliyor. Kart cihaza takılıyor vs vs. onun dışında air 2 ye özgü bir şey varsa bende şimdi duydum açıkçası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İphone 6+ için 4 adet kılıf aldım.

İlk aldığım gün 30tl 'ye no name şeffaf kılıf aldım her tarafını saran ki gayet güzel ince ve kibardı.

Daha sonra Spigen TR'den ''Thin Fit A'' açık gri kılıf aldım, ince kibar ama alt ve üst açık.

Şimdi ise Londradan Spigen Neo Hybrid (kenarları açık gri) ve Air Skin 0.33mm (gunmetal koyu) aldım.

Linklerini veriyorum;

1-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Thin-Fit-A,PR-708.html
    2-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Neo-Hybrid,PR-715.html
    3-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Air-Skin-033mm,PR-795.html

Yorumlarıma gelicek olursak, Air skin kesinlikle günlük kullanılacak, incecik hiç kılıf olduğunu hisseetirmeyen ve şık duran en iyi kaptır. Başka kap almaya gerek yok bu amaçla. Kesinlikle tavsiye ederim.
    Neo Hybrid, koruma isteyen telefonunu düşüren veya hor kullanan kişiler için en ince ve şık koruyan kılıftır hem yumuşak hem sert plastikten oluşuyor gayet güzel.
    Thin Fit ise yukarıdaki ikisini bir araya getirmeye çalışmış ama olmamış. Öncelikle çabuk çiziliyor. Alt ve üst koruması yok, çokta ince değil. Yani düşürürseniz darbeye açık sayılır, çizilmeyi engelliyor evet ama kendisi çabuk çiziliyor.
    Ben fabrikada kullanacağım üretime indiğimde genelde birşeylere dokunduğumda ellerim yağlanıyor çünkü. Air skin epey hoşuma gitti acaba bu yere düştüğünde telefon kılıfın içinden fırlar mı ?

ayrıca önüne de ekran koruyucu alacağım sitede o da var 2 tanesi 40 lira diyor yedek kalır kendim uygularım yağa pasa çapağa vs. dayanıklı hale gelir
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç zamandır şarj kablosu alıyordum piyasadan en ucuzu da en pahalısı da en fazla 1 ay idare ediyordu, bugün apple.com dan bakayım dedim ne göreyim orjinal kablo 50 tl. hemen ankara cepada bulunan apple storea gittim aldım. piyasada orjinal muadili diye olanları 70-80 liraya satıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet çok çakal cidden orjinalden pahalıya satıyorlar
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben fabrikada kullanacağım üretime indiğimde genelde birşeylere dokunduğumda ellerim yağlanıyor çünkü. Air skin epey hoşuma gitti acaba bu yere düştüğünde telefon kılıfın içinden fırlar mı ?

ayrıca önüne de ekran koruyucu alacağım sitede o da var 2 tanesi 40 lira diyor yedek kalır kendim uygularım yağa pasa çapağa vs. dayanıklı hale gelir
    Air skin yarı mat bir yüzeye sahip ve %70 transparan yani telefonun arka yüzeyini gösteriyor. (Apple logosunu seçebiliyorsun) O yüzden elin yağlı veya ıslak ise kap üzerinde baya iz bırakır.

Telefonun air skinden çıkması mümkün değil çok sıkı oturuyor hiç boşluk yok, esneme yok, oynama yok.

Benim sana önerim Neo Hybrid olur senin şartların için çok daha başarılı olur.
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Air skin yarı mat bir yüzeye sahip ve %70 transparan yani telefonun arka yüzeyini gösteriyor. (Apple logosunu seçebiliyorsun) O yüzden elin yağlı veya ıslak ise kap üzerinde baya iz bırakır.

Telefonun air skinden çıkması mümkün değil çok sıkı oturuyor hiç boşluk yok, esneme yok, oynama yok.

Benim sana önerim Neo Hybrid olur senin şartların için çok daha başarılı olur.
    aslında mantık olarak air skin tam istediğim oluyor eğer öyle cidden ince ve rahatsız etmiyorsa normalde de kullanırım. transparan olması da cabası oldu. Oluşan izler kılıftan çıkabilecek gibi mi peki ? Yani yüzeyinin nasıl olduğunu tam bilmediğimden yorum yapamadım
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Evet kolayca çıkabiliyor, ben temizliğe hassas biriyim her gün silerim, silinince iz vs de yapmıyor bendeki gunmetal koyu olan açık renkler hakkında yorum yapamıcam.
    23" Fiat 500e LaPrima

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    macbook pro için detaylı bilgi alabilir miyim acaba?

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone6 telefonumda şebeke sorunu yaşıyorum instagram ve whatsapp bildirilerim geç geliyor interetim komik derece de yavaş. Kullandığım operatör Türkcell paketim platin paket. müşteri temsilcimi aradığımda her hangi bir sorun gözükmediğini belirttiler.
    yukarıda ki şebeke kutucuğunum ise hiç 5 tane dolu şekilde görmedim ya 2 tane ya 3 tane dolu oluyor hep. acaba bu problem mi ? başka yaşıyan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apple Watch hakkında neler düşünüyorsunuz? Almayı planlayanlar var mı..

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç zamandır şarj kablosu alıyordum piyasadan en ucuzu da en pahalısı da en fazla 1 ay idare ediyordu, bugün apple.com dan bakayım dedim ne göreyim orjinal kablo 50 tl. hemen ankara cepada bulunan apple storea gittim aldım. piyasada orjinal muadili diye olanları 70-80 liraya satıyorlar
    Media Markta biraz daha uygun fiyatları bilginiz olsun

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    appstore dan alınca nakitte %10 indirimli veriyorlar zaten kabloyu. yazın ben de almıştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cKatmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone6 telefonumda şebeke sorunu yaşıyorum instagram ve whatsapp bildirilerim geç geliyor interetim komik derece de yavaş. Kullandığım operatör Türkcell paketim platin paket. müşteri temsilcimi aradığımda her hangi bir sorun gözükmediğini belirttiler.
    yukarıda ki şebeke kutucuğunum ise hiç 5 tane dolu şekilde görmedim ya 2 tane ya 3 tane dolu oluyor hep. acaba bu problem mi ? başka yaşıyan var mı?
    telefonu sıfırlamayı denedin mi belki kendine gelir ?
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

stayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4s için en uygun bataryayı nereden alabilirim bilgisi olan var mı ?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cKatmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece belli bir yerdemi bu sorunla karşılaşıyorsunuz örneğin evinizdeyken ?
    yoksa genel olarak mı şikayetçisiniz ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler