Ocak sonuna doğru gelicem büyük ihtimalle. Colosseum duruyor mu hala şumende?:)
Printable View
Ocak sonuna doğru gelicem büyük ihtimalle. Colosseum duruyor mu hala şumende?:)
bırçetler toplanmış bizimde dedeler oralı keşke vatandaşlık olsa, vatandaşlık olsaydı TR de ki parça sıkıntısını yaşamazdım opc tampon burada 1000 orada çok olsa 200-300 bu arada hoş geldiniz :)
Bulgarda araba ucuzda yedek parça okadar ucuz değil :) Senede 2-3 ay Sofiadayım, işi gücü oraya taşıyabilsem sadece tatilleri Trye gelicem vallah hoşgeldin bu arada
yedek parçaların türkiyeyle arasında gene bayağı fark var lakin avrupa birliği ülkesi olduktan sonra para birimleri bizim TLnin üstüne çıktı.onun içinde kurdan dolayı hemen hemen aynı fiyatlara geliyo.ben 2bin liraya aldım arabayı.servisti parçasıydı bi 2bin daha verdim gerçi :)
varna tıp ta okuyunca türkiyede geçerliliği oluyor mu ? fikriniz var mı
Hosgeldin sofyaya gelirsen haber et :D
ben ilk gittiğimde 10 tl ye 12 leva alıyordum en son eylülde ordaydım 10 tl verip 8 leva aldım :) euro/2 gidiyor leva ab den sonra, araba hep ucuzdu biz yedek parça almaktansa yedek araba almayı tercih ediyoduk :)
hocam denklik işleri çok karışık.millet artık yök e dava açıp öyle denkliğini alıyo.bazen sınava tabi tutuyo bazen direk veriyolar bizde anlamış değiliz henüz.
2 hafta önce geldim plaka işleri için dahada gelmem :D mübarek 200 lv benzin yaktı git gel :D
benim ilk gittiğim zaman 1e 1di şimdi 10 tl ye 6 lv alıp çıkıyosunuz :) araba işinde yedek araba almak daha karlı valla istediğin parçayı sök :)
Arabanı görmüştüm sanırım, Barış'ın arkadaşımısın ? Hayırlı olsun