Merhaba TechTurkey üyeleri.Ben Kütahya'dan Emrah ÇELİKER.İngilizce Öğretmeniyim 26 yaşındayım.35 CAR 89 plakalı Honda İntegra'nın yeni sahibiyim.herkese selamlar,saygılar
Merhaba TechTurkey üyeleri.Ben Kütahya'dan Emrah ÇELİKER.İngilizce Öğretmeniyim 26 yaşındayım.35 CAR 89 plakalı Honda İntegra'nın yeni sahibiyim.herkese selamlar,saygılar
hoşgeldin arabanda hayırlı olsun.
Hosgeldin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
emrahcım hoşgeldin aramıza....mutlaka olman gereken yerdesin.....buraların bağımlısı olursun yakında....tegy ile aranız nasıl ? haberlerinizi alıyorum ara ara....hiç üzmüyormuşsun bi denemi![]()
hoşgeldin iyi forumlar
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
hoşgeldin keyifli aktif forumlar dilerim
-Hoşgeldin...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Hosgeldin hocam hayirli olsun aracin keyifli forumlar...
Hoşbulduk Özdin AbimBağımlı olcak gibiyim gerçekten.tegy ile aram çok iyi çook
Gerçekten tertemiz gıpgıcır bir otomobil teslim etmişsin bana.bende senin gösterdiğin özeni göstermeye çalışıyorum.
Egsozumu söktürttüler ona üzgünümPolis geldi,arabanın arkasındaki egsozu gösterip :''Hiç yakışmış mı bu egsoz?'' dedi..
Hayır heralde koca Türkiye'de yakışmadığını iddia edecek tek insan kanımcaDaha kötüsü sesi mi rahatsız ediyoki dedim.Hayır görüntüsü psikolojik olarak gürültülü bi egsoz imajı yaratıyor dedi
Of of dedim bu kafayla nereye kadar dedim içimden..Bu lafın üstüne daha da konuşulamazdı zaten..Ruhsatı istedi,sonra vazgeçti.en kısa zamanda değiştir dedi bende söktürdüm.ama içimde kaldı acı bi anı olarak..napsam da taksam diye kara kara düşünüyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)