Okanı sevmiyorum huyum kurusun. G. etmek hoşuma gidiyor. Yüzsüzlüğünü yüzüne vurmak çırpınışları hoşuma gidiyor.
Printable View
Gökhanla denemedik ama hemen hemen aynı gidiyoruz.
Ya aklımda kaldı söyleyecektim unuttum. Okan bak millete çok biliyomuşsun gibi laflar etme sen bu Honda bokunu bilmiyorsun. Neden mi? Dur seni bir kere daha madara edeyim;
s2000 lerin motor kodu F20/22C' dir. F22C Türkiye' de yanlış bilmiyorsam sadece 1 tane vardır. O da Gökhan kardeşimdedir. Bizzat da binmişliğim vardır. TypeR ların motor kodu K20' dir. A2' si de vardı sanırım uzantı olarak. İkisi birbirinden farklı motorlardır. Birinde yeni nesil i-vtec kullanılır birinde eski nesil Vtec kullanılır.
Gelelim madara olacağın konuya. Kalkmışsın Headers typeR' da ne kadar farkeder bilemeyecek kadar cahilsin demişsin. K20' de headers tipine göre çook farkettirir doğru. Ama konumuz TypeR değil ki a benim şaşkaloz kardeşim :) Konumuz s2000. F20C ' de headers max 2 boy farkettirir o da uzunda. O da her headers' ta değil. s2000' e DC headers takarsın araban 3 boy geriye gider. Berk takarsın 1 bilemedin max o da uzunda 2 boy etki edebilir. Bak edebilir diyorum çünkü o da henüz net kanıtlanmamıştır. Hala tartışılır. J's veya PLM takarsan hafifliğinden dolayı avantajın olur. Bunu dünya alem biliyorken senin bilmiyor olman komik ama işin daha da vahim yanı sanki biliyormuşsun gibi de millete caka satman ve sattığın cakanın işte böyle içinde patlaması :)
Gelelim EZN' deki Port Polish' e. EZN' deki port polish işleminden önce ve sonrasında biz her türlü denemeyi yaptık. Yanımızda mıydın da hangi vites aralıklarında ne kadar etki etti gördün bildin de atıp tutuyosun? EZN' de port polish 6. vitese attığımda farkettirdi o da etse etse max 1 boydur. Ama biz seninle benim 6. vitesimde hiç denemedik ki? Denedik mi? Zaten sen 4. viteste nokta oluyordun :D Bak bu konuda da patladın. Yani ortaya attığın tezlerin neresinden tutarsan tut elinde kalıyor güzel kardeşim.
Ayrıca senin arabanda da port polish yok mu? Kendim barzo stil yaptım demedin mi her yerde? Yani bizde var sende yok mu güzel kardeşim?
Ama desen ki abi ben bu Hondalardan fazla anlamam çünkü hayatımda hiç Hothatch Hondam olmadı ama duyduğum kadarı ile böyle böyleymiş doğru mudur diye mütevazilik yapsan başımın üstünde yerin olur ki beni az çok bilirsin ben ukala bir adam değilimdir. Ama sen gerçekten bazı şeyleri çok iyi bilen GURU Büyük İnsan havalarındasın ama aslında o bazı şeyler konusunda çok afedersin ama bir *** bilmiyorsun. Bilene de hürmet etmeden bol keseden sıkıyorsun. Sonra da böyle açıklamaları görünce madara oluyorsun. Sen bu konularda madara olmaktan bıkmadın ben de dahil insanlar da seni madara etmekten bıkmıyor. Orda burda EZN' ye 200 e kadar tutunuyorum diyorsun videoyu bi koyuyoruz daha 200 e gelmeden nokta olmuşsun. O da yetmiyor kendi çektiğin bi video koyuyorsun orda da 200km de net 2 boy arkamdasın daha da bassam 5 saniye sonra yine nokta olacaksın hala tutundum diyorsun. Demek sen ferrari ile yürüsen 70 de başladık 80 e kadar tutundum aslanım kaplanım diye millete hava da atarsın :hehe:
Yaşın da daha çok küçük. Biraz daha mütevazi olsan ne güzel olurdu. Ama kusura bakma senden mütevazilik bekleyen Arabistanda kar duasına çıksın daha iyi :D Çünkü onun olabilitesi çok daha yüksek :hehe:
rs ölmez sadece şekil değiştirir :)
Ya bırak Okan iyice sıçtın hala sıçmaya devam ediyosun :))) Yok 2 ay binmişim de 2 kere rolle çıkmışım. EZN' yi Martta aldım Haziranda sattım. 3 ay hemen hemen her hafta en az 2-3 defa rolle çıkıyordum. Arkadaşlarımızla aramızda her devirde basıyorduk. Ama sen bunu taa Burgazlardan görüp bilemezsin. Neden mi? Çünkü herkes senin gibi arkadaşları ile kanka dost ayağına sıkıp sonra forum forum gezip buna facebook da dahil arkadaşlarına nasıl sapladığının videolarını koymazzzz. Selçuk gibi hırsı olmayan bir çocukla bile kavga ettin sen geçtin ben geçtim diye. İşte o yüzden de burdan sıçar sıçar durursun yok 2 kere rolle çıktın diye :D Ama adama sıçtığını böyle tek tek yedirirler işte ;) Ortaya bi laf atarken arkasını da doldurmasını bileceksin. Sana Mahkemelerde öğretmediler mi attığın iddianın ispatı da sana aittir diye. Ne biçim katipsin sen :)
Headers olayını da bir bilene sor bakalım sana ne diyecekler. Biz s2000 de hıdır beklenen verimi tek başına vermez, diyoruz sen hala typeR a bindim diye manyel yapıyosun. Boşuna şaşkaloz demiyorum :D Bak yukarıda motor kodlarını da yazdım bi ara biraz oku araştır :D Yok araştırmam diyorsan seninle iddaya da gireriz yavrum. Ama benim iddialarım ağır olur bak kaldıramazsın sonra ;)
Son olarak ben o arabanın üzerindeki setupı hazır aldım ama hemen port polish yaptım akabininde VAFC ayarımı sağolsun Özgün yaptı onun peşinden AEM V2 yi değiştirdim HKS mantar taktım onun da yerini değiştirdim. Bu işlemleri yaparken sürekli before after olarak hem dynolara çıktım hem de otobanda denedim. EZN ye sahip olduğum 3 ay içerisinde temiz 15 kere dynoya çıktım. Bunlardan 12 tanesi Bostancı VW Tech Dyno 3 tanesi de Paşaoğlu Dyno oldu. O dyno çıktılarını istersen kıvırıp kvırıp postalarım adresine :) Belki ihtiyacın olur :hehe:Hiç denemediysem 50 defa 50 farklı araçla her devirde sıktım. Neden mi? Çünkü o benim arabamdı. Senin gibi arkadaşlarımın şeyiyle gerdeğe girmedim ;)
Hadi bakalım yiyorsa o çok bilmiş büzüğün girersin benimle iddaya. Bütün forum da görür bilir içinin ne kadar boş olduğunu. Attığın her iddiayı her lafı böyle çürütürüm işte. Yemiyorsa da susar oturur bilmediğin konularda tırıvırı yapmamasını öğrenirsin böyle.
Okanım kızanım ben belgelerle konuşurum. Senin gibi kuru sıkı havaya sıkmam. Var mı elinde belgen? Varsa çıkart. Yoksa kuru sıkı atıp tutma da adam sansınlar :icon_tup:Yok ahmet şahit yok Mehmet şahit :D Seni sevdiğime herkes şahit zuhauha :hehe:
Belge 1:
Belge 2: Hızımız 200km civarı ve ara hızla açılmaya devam ediyor. Sevgili 03 Okan :D sana tutunuyorum diyor. Evet Okan burada bişeyi tutuyor ama neyi tutuyor ben söylemiyim :D Tutunan adam AC 106 gibi tutunur. Adam 200 e kadar yanımdan kopmuyor. Hatta bi ara burun bile çıkarıyor. Bakınız Belge 3 teki deneme. Maşallah Hakan kardeşime ve arabasına.
http://img192.imageshack.us/img192/3395/33258109.jpg
Ve SS RS' in AC 106 ile kafa burun gittik dediği geceden karşılaştırmalı bir belge daha. Bakın bakalım EZN AC ile nasıl gitmiş sonra aynı setup ile SS RS' e neler yapmış :D Videodaki son deneme SS RS ile olan denemedir. Şamaroğlanı niteliğinde Belge 3:hehe:
Bu arada iddia talebim hala geçerlidir :) İstediğin zaman s2000' de headers olayı ile ilgili seni madara ederim. Tabi eğer yiyorsa ;)
Okan noldi :D Rengin soldi :D
yaf bora abi yeter allahını seversen btün forumu yasa bogdun ya yeter artık ya :)
Bana soruldu mu gözüktüğüm videolar konurken????*** :D
Ya Okan işin gücün kuru sıkı :D Geçenlerde seni Sabiha Gökçende görmüşler THY' nin Zimbabve seferini yapan uçağa tünel yapıp 4 boy atmışsın :hehe: Nasıl olsa video yok sık sıkabildiğin kadar amk :hehe:
Dost dosta tır boyu açar mı :D Hayatta herşeyin bir ilki varmış :D Okan' a ve SS RS' e de bu ilki yaşatmak bana nasipmiş :hehe:
Okan şu aşağıda yazanları biz zavallı cahillere bir açıklasana madde madde.
1) Teke tekte geçtiğin atmosferik araba 2 ye 2 de nasıl olurda araya tır döşer alıdığını ağırlıklar eşitken.
2)Hani EZN ye tutunuyordun ya onu da bi ispatla. Koyulan bütün videolarda S2000 kıçı Ay gibi görünüyor
3) Hani çok biliodun ya modifiye gereksiz al işte SS sadece filtre ve egzostla bu kadar gidiyor oynamaya gerek yok ciğer spec diodun şimdi headerslı motor oynanmış motordur headers arabaya neler veriyor biliyor musun diosun. Hayır ben hangi arabada ne kadar veriyor biliyorum da sen neden kendinle çelişiosun.