Bu efsane ya.
Bir tane de amaçsız ve başarısız makas girişimini paylaşalım. Allah kimseye denk getirmesin.
Printable View
Selam
Cogu Coıllı arac kadar yol tutuyorumdur, ancak mıtonun yol tutusu gıluetler kadar ıyıyse kw varıant 2 ıle cok cok ıyıolur ohızlarda gırer zaten:D
nevzat demırın ılk asagı ınen vıraja 190+gırılebılır acısı uygun ancak ondan sonrakı sol sag vırajlarda 180le gırdım ama cızgı yapmamıstım yanı az daha kasmayla 190 belkı olabılır dıyorum.. aracımda yay var sadece, 7 cm basık..
coıl cok onemlı gercı:rolleyes:
madenelere donen vırajıda hıc kasmadım bı denıycem bakalım:D
pirinççi virajlaarınıda seviyorum dusuk hızda zevklı zaten basamazsın orda fazla
arda sen orayı 120 zorladıysan benım bı 220mim var demekki :D
olm gazlama benı demın ogs den 200 le geçtim hemde muştu yanımdayken ona göre yani ayık ol :D
Hacı rex yemiyor orda malesef tenekeyle bı denesene orayı :D
nedir bu makas yan işleri hiç anlamam hiç yapmadım :D :D
hacı tanıdığım bileği sağlam nadir insanlardansın ALLAH uzun ömürler versin, araç içinde olmak ayrı bir keyf dışardan izlemek apayrı, sıcak bir yaz günü kumburgaza gidiş vardı birde faruk abilerle :D öyle deme moruk O zamanlarında keyfi bir başkaydı şimdi hiç tadı yok :D
Ulan Tolga alkış tutarak makas attığın zamanları bilirim yanındaki manitalar ayy ayyyy çığlık atardı ben karşı şeritten duyardım :)
tutmaz.aç 23 nisan şenliklerini izle..