Printable View
Alıntı: BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı bülü yanlış anlıyıcak mıllet, dönercıye gıdılcek:D sözümü tutarım gelirsen :)
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı sözümü tutarım gelirsen :) tAmam kardesım:D
Alıntı: BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı tAmam kardesım:D öğlen yemeği bile yeme :D
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı öğlen yemeği bile yeme :D kahvaltı bıle yapmam:hahaha:
Alıntı: BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı bülü yanlış anlıyıcak mıllet, dönercıye gıdılcek:D moruk hep beraber yemekyeriz dedim o kadar.
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı dönerciyede gel rollingede abi farketmeski :) dönerleri otobanda eritelim muharrem kardeşim tanıyon beni kalbimde kötülük yok, gerçekten yemeye gidelim biraz makara yapalım dedim olmaz mı?
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı dönerciyede gel rollingede abi farketmeski :) dönerleri otobanda eritelim kardeşim çok yememiz lazım ***** turbolar büyük çabuk eritir :):)
muhabbet doner cay rolling hepsi bir arada olsunn :))
Alıntı: MKVGTI Nickli Üyeden Alıntı muharrem kardeşim tanıyon beni kalbimde kötülük yok, gerçekten yemeye gidelim biraz makara yapalım dedim olmaz mı? aramizda sorun olmaz abi , sknti yok. siteyede h.g :)
Güzel denemeler olmuş
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı muhabbet doner cay rolling hepsi bir arada olsunn :)) ALL ın one :D kar bi kalksın yavruların nefesini açmak lazım muharrem
Alıntı: 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı ALL ın one :D kar bi kalksın yavruların nefesini açmak lazım muharrem ne zamandır gazlayamıyoruz benim nefesim bile daraldı :) ilk fırsatta toplanıyoruz inş.
amin amin allah dileklerinizi ve siteklerinizi kabul etsin:D
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı ne zamandır gazlayamıyoruz benim nefesim bile daraldı :) ilk fırsatta toplanıyoruz inş. havalar düzelsin kardeşim ilk fırsat karşıdayız .