volvonun sağ tarafını iptal ...
Printable View
Mesajimizi attik kardesimize tepkimi gosterdim :)
bana telde makas atıp yanlayınca kaza olmadı normal gidince kaza oldu abi dedi :D:D:D:D (sanki seni dinledim yavaş gittim kaza oldu der gibi)
ulan ben şimdi ne diyim bu çocuğa? :D:D:D
okadar yapma etme den sonra şu olaya bak :D:D:D:D:D:D
Gecmis olsun
106 ım var insan içine çıkamıyorum.
Ailemle yemek yemeye gidemiyorum çocuklarım dışarıda yemek yemeye muhtaç oldu artık,yardımcı olsanızda bmw yada mercedes inizi ödünç verin,kurtarın beni bu ızdırapdan :(
Dün akşam herkes öğüt verdi dikkat et diye , bugün kaza yapmış..
Ne diyelim , geçmiş olsun..
Konu efsane gerçekten. :D
Kaza olması üzücü.
ALLAH beterınden saklasın gecmıs olsun..
Erayın yanına gıdıp nos takmasına gerek kalmadı:)
hahahha bak sen kimler gelmiş 320D olunca konu :D
arkadaşa geçmiş olsun, konuyu baştan sona okudum ibretlik hikaye :)
Geçmiş olsun atarlı arkadaşımıza konuyu baştan sona okudum da bir atasözü geldi aklıma :soru: hızlı koşan atın b*ku seyrek düşermiş...
Akil yasta degil bastadir.
Aza tamah eden cogu bulamazmis.
Simdi bu guzel kardesimiz cikarda sole bi yorum yaparsa 'Sole gazlarken boyle basarken bu aracida pert ettik hadi bakalim targamiza bakalim' gibi bi yorum yaparsa ne burdaki nasiyatlar ne yaptigi kaza ne kiydigi kiyacagi can bu adami akillandirmaz. Once aileyi bilinclendirmek lazim cocugunda bi gunahi yokki.
konuyu kaçırmısm barkın duysa böyle bişey oldugunu tekrardan göç eder istanbula :D
Arkadaşlar dalga geçip laf etmezseniz sevinirim. Anlatılanlara göre kazada Dorukluk bir durum yok, tamamen diğer arkadaşın gazı. Kazayı gören kimse yok, iki tarafta farklı şeyler anlatılıyor ama üç aşağı beş yukarı neyin nasıl olduğunu kestirebiliyorum. Daha dalga geçme amaçlı birşey yazmazsanız makbul geçer.
dipnot: kazada 2 araç var ve 2 araçta birbirini tanıyor ama olay biraz karışık. Doruk istemeyebilir belki yazmıyorum, kendisi girerse buraya yazar.
bu ara madem doruk fotografı koycakmıs yigite oyle demıs ben bir tane fotograf koyayım;
http://i744.photobucket.com/albums/x...ost_Up/e90.jpg
http://i744.photobucket.com/albums/x...c4bedcb9b8.jpg
Arda S40'ın sağ tarafı ne alemde?Ona göre fikirler oluşabilir ancak şu iki fotoya bakınca 320d S40'ın solunu almış gibi görünüyor malesef.
Tekrar geçmiş olsun arkadaşımıza.
abi olaylar karışık, iki tarafında yorumları farklı. Burda yazarım ama ne doğru ne yanlış belli değil. o yüzden kimsenin günahını almak istemem.