21 yaşındayım
Printable View
21 yaşındayım
Keşke yapmasan diycem ama bende yaptım ki yaşımızda çok yakın. Ne zaman ki bir arkadaşım benim yüzümden hayatının en büyük sıkıntısını çekti o zaman akıllandım.
Diyorum bende yaptım hatta senin dediğin gibi hepimiz yaptık. Umarım başına birşey gelmeden bu işlerden sıkılırsın. Ben başıma gelene kadar akıllanmamıştım
Teşekkürler levent. inş bişi gelmeden sıyırır gideriz ama işte mesajlardada söyledim arabada cok kişi olunca bu yuzden abartmamk gerektiğini düşünüyorum direksyonda ben varım zaten herşey benim sorumlulugumda ama araba fullken cok nadir ciddi gazlamalarım oldu gerisinde max bole gidiyorum
Araç güzel gidiyor maşallah, kazasız belasız günlerde kullan
Yaşını sormamdaki nedenide yanlış anlama sakın dediğim gibi yaşımız çok yakın. Sadece belli yaşın üzerindeki insanlar yaptığında daha anlayışsız oluyorum bu konuda. Çünkü gençliğin verdiği ateşle yapmak biraz daha anlaşılabilir. Yaş 30-40 desen o zaman daha anlayışssız karşılardım
:) yok est. yanlış anlamadım
yemın edıyorm aklıma geldı yazarken post fakat yazmak aklımdan cıkmıs =) avcılara gıderken sabahkı olayı dıyorsun dımı? okuz adam soldan dıreksıyon cekıyorusn o hızla ama sagda ne war ne yok bakmıyorsun polıs kendını emnıyete nası atmıstı ustune gıttgımız gorunce =) sonra dıo bıde ceza yazmısmdr arkamdan yollarlar mı olm adam plakayı okuyamamıstır k aguahg =)
:D:D arabayı aldık 1 hafta gecmişti yol tutusunu deniyordum kanka iyiymiş bak fikir edindin benim sayemde :D Aynen avcılara giderken olan olay polis arabası kamyonun arkasına saklanmıştı ben napam frenlemeden gectik sadece kırmızı bişi görmüştür belki ama genede tırstım arkamdan yollar dıye :))
bi kere ciddi bi kaza atlatt ondan sonra konuşalım
:) :) :)
sız eğlendıysenız sorun yok
ben ızlerken zevk aldım sonucta makas adını duydum mu heyecanlanıyorum :D :D
Sendekide iyi cesaretmiş abi :) Allah rahmet eylesin bu arada.
Ya hani bazen abartıyorum bazen sakin gidiyorum ama arabamda annem babam gibi birisi olmadıgı surece kendimi tutamıyorum kac kez yolumu ciddi şekilde değiştirdim başakşehire gitcekken birini gazlarken gördüm yan yoldan tam döncekken vazgeçip peşine takıldım e-5 te ve acelemizde vardı umrumda olmuyor peşine takılıyorum direk..
makas gerçekten farklı bi tutku