bu hafta sakaryaya gelicem büyük ihtimal yanına uğrarım kardeşim detaylı konuşuruz;)bilgilerine ihtiyacım olucak sanırım:)
Printable View
maşallah . . .
teşşekkürler.
allah razı olsun kardeşim biz bize yeteriz çevirtiriz kardeşim araç senin zaten sıkıntı yok;)
masallah eksikler giderilince daha da güzel olacaktır mutlaka rabbim tekerini düz bastırsın ...
maşallah cok güzel devirleniyor oldukca keyif verici
1. post okudum gozume eksik c
arpmadi butun sayfayi okumak zorundaniyim ? herseyin bi normali var kisiye goremi stge3 1-2-3 yazicaz. sana neden dert olduki bu kadar sende rahat ol sahibi yazsin.
burasi siradan bir site degil herkes herkesin yazdigina dikkat eder. videonn altina yazms olsaydi eksikleri ben masallah der gecerdim. stage 3 un boyle birsey olmadigini burayi okuyanlar bilmesi lazim. herkes masallah dese stage3 boyle birsey sanicak millet.
ben birsein pesinde degilim. arac sahibinde senide tanimiorm..
neye göre stage 3 bende merak ettim, aracın setup ı nedir. sıkıştırma egzantrikler nedir mapi nasıldır?kim yapmıştır bi açıklama yapılırsa anlarız.
buranın nasıl bi site olduğunu ben gayet iyi biliyorum.Anadan doğmada rahatımdır.
Araç kuzenimin aracı beğenmediysen ya yorum yapmazsın yada adam gibi Maşallah der geçersin..yada yazılanları okumadan geçtiysen araçta bi sıkıntımı var diye sorarsın cevap gelir...
konuda hepsinin açıklaması var neye göre stage3 yazısını okuduysan biraz altında sahibinin cevabı aracın specleride var o yazıdan daha iyi anlaşılır neye göre stage3 olduğu...
Mertcan sende konunun en başına bütün setupı yaz eksikleri yaz kuzen...
2.sayfada buldum stg3 cams 12,5cr yazıyor. keşke konun başına eklenseymiş, tanımadığımız bilmediğimiz bi araç sonuçta merak ediyor insan neye göre stg3 diye. maşallahlardan geçilmiyorki tüm sayfaları okumayı bi süre önce bıraktım bu yüzden, teknik bişeyler arıyor insan doğal olarak.
Maşallah kardeşim...
oem enjektör ve pompadan kurtulup ayar yapılınca alayına stage3 olucak...
Aracı eskiler bilir zamanının UE vtec'i..standartkende çok hızlıydı..
eyvallah...
adamda hiç düşünmemiş neye göre stage 3 gibi bi yazı geliceğini...öyle bi soru şekli yok çünkü normal olanı bi sıkıntı veya eksiğimi var diye sorulur..
enjektör yetmiyo bazen yüzde 90ların üstüne çıkıyo...15 gün sonra enjektör pompa takılıcak.subab ayarı, timing bide map atılıcak sonrasında daha iyi olucak İnşallah.
iyi dilekler için teşekkürler kuzen sen boşver aracı eskiden bilende bilio zaten ue vtec stockkende ciğerli bi makinaydı diğer arkadaşlar sizde uzatmayın ben gerekli açıklamayı ilk sayfada yapıorum herkez ona göre bakar yorum yapar...
maşallah daha gıderı var bu parçalarla umarım sorunsuz olur.şu başlıgıda stage1 yap derım dert oldu herkese sayısı:D
Ne çok rahatsiz etmiş milleti komik illa aynı arkadaş grubunun aracı mı olması lazım taktir edilmek için eksikler giderilir sonra gidiyor gitmiyor tartişilir , demek ki masallah demek bu kadar zor ;)
kocaman bi MASALLAH.. Eksiklerden sonra çok daha iyi olucaktır. Kazasiz belasiz abi.