denemek için geliyorsan hiç gelme bence mangal yapıcaz önce doycaz sonra bascaz :)
Printable View
Seninle sabaha kadar kanka sikinti yok:icon_tup: emin kartopunun yaninada gidicez soz verdik emin kardesimizde mangal sozu verdi sucukta sikinti yok:) ama daha kartopunun ufak tefek isleri varmis halledince gel diycek bizi misafir edicek ee simdi bi dd ile denemeye gitmeye gerk yok kartopu hazirim diyince gideriz zaten dd orda bizde burda ue sen ben egleniriz efe ahm ali fln sabahlar olmasin mami makinen agir gelir onu yazmiyorum:):)
ben yola gidiyorum pc basında olamıcam herkeze neşeli forumlar :)
araç içi video eklenmiştir
ya selçuk şu şeklide yapalım sonuçta aynı güçte arabalar ben senin yanına biniyim
gelirken yanımda kantar getiriyim ben benim kilomda biriside orcunun yanına binsin
sonuçun ne olacağını ne olarak görelim enzaında kaçırmasını da çekelim patırdamasınıda
çekelim kimsenin aklında soru işareti kalmasın
selçuk diğer video'da herşey belli sonuna kadar izledim , reg' alıp başını gidiyor bi anda fakat ısındımı yavaşlama var araçda vites çaktığın halde araba kafasını kaldırıp yürümüyor, jb'yse tam tersi denemeler üstüne açılıyor sorunlarını hallet REG'in gerekeni yap ..
Masallah selcugum ! Hepimiz kor degiliz goruyoruz hizliyi yavasi. Reg e kocaman masallah ve uzerinde buyuk emegi gecen crm performance suat ust ave 106 duayeni mami ye de tesukrler !KESİKLİK yapmayan hizli reg i piyasaya saldiklari icin;)
Video super yaa masallah araclara
ya tamam orcun biraz heyecanlı ama kimsenin regi kötülediği yok reg çok iyi yürüyor ama o gece yapılan denemeler allah yukarda beni tatmin etmedi.Bende diyorum ki kimse kimseye düşman olmasın herkes birbirinin yüzüne bakıyor.
tekrar denesin ve son karar saglıklı bi şekilde verilsin..bu videolar benım için hiç bişey ifade etmiyor..reg de jb yede kocaman maşallah ikiside çok iyi.