bu videoya neden bi yorum gelmiyor acaba çok merak ettim?herkes sus pus?diğer 10 ar saniyelik videolardan sa bu video daha aydınlatıcı değil mi?
orçun olm 3 sayfa olmuş şaşırdım acıkcası ben en az 15sayfa beklıyordum senden![]()
herkes araç içi çekimleri isteriz diye tezahürat yapıyordu ne oldu?
Nerdesiniz araç içi çekimi bekleyenler?
Alın size araç içi çekim!!
öbür videolardan yada benim söylediğimden farklı ne var alper?? taa ilk konunun en başında yazdım olanları ben ne dediysem burdada o var yani bununlada olmadı be kurtaramadınız orçunun oyuncağı olduk amk vites kaçtı patırdadı kayış koptu benzin bitti kesiklik yaptı biz adam gibi 5. denemenin sonunda hararet yaptı dedik başka ne dedik?
Demet Akalin - Olacak Olacak 2010 - YouTube
sabret orçun olucak olucak buda bana jb yi hatırlatıyo
lafım sana değil selçuk sen üstüne alınma benım kimlere yazdıgımı sen biliyorsun..
senın paylaştıgın videolarla bunların arasında daglar kadar fark var en azından o kamera acısından o kadar boyların olmasının sebebı burada görünüyor..ya orcun kestıgı için bırakıyor yada vites kaçırıyor.
neyse benım bu konuya beklediğim bi kaç tane o gece yanımızda olmayan diğer konuda boş boş yorum yapan tarrak kafaları var onları beklıyorum..
çok biiliyorlarya o gece bizle beraberdiler ya sanki jb nın yada regin içindeydiler ya..
çok kızıyorum hacı boş boş yazanlara bildiğin gibi değil..haksızlıga geelemıyorum konusmıyım konusmıyım dıyorum aq zorla adamı konuşturuyorlar.
sen gönlünü rahat tut selcuk senlşk bi sıkıntı yok ortada..sen neye kızdıgımı anladın zaten!
bence iki araba da eşit yürüyor..![]()
selçuğun konusundaki konuşmalardan farklı bir durum göremedim...
zaten ilk 4 denemede 3 korna sonrası REG hiç görünmüyo...sonra kesme şişme muhabbeti oluyo sanırım aranızda...
iki arabada hızlı ama REG çok hızlı....
konuya cevap yazan yok diyosunda alper abi ben yazdım kimse cevap vermedi .
tekrar yazıyım.
Benim videolardan gördüğüm kadarıyla REG 2 de gaza oturduğunuz andan itibaren kafa çıkarıyo ve en az 1 boy önde oluyor burda hiç kimse kör değil jb nin tutunduğu videolarda belli zaten 2- 3 reg önde jb 4 de geriden geliyor.Regin şişmediğini varsayalım ozaman JB ye 4. vites sonlarında özgüvenmi geliyor eğer öyleyse o dörtten bende istiyorum ..
Araçlara maşşallah ama birbiriniz kırmayın tekrar deneyın.
çıkmadan önce söyledi tamam dendi kestigi noktada açılına kadar basarsın kesme sıkıntı yaratırsa bırakırsın dediler bende bıraktım bi denemede bırakmadım oda reg 2 boy kadar önüme çıktı uzun bastıgım o zaten diger denemelerde ortada zaten sondan bi önceki deneme reg yine kafa çıkıyor ama jb tam yanından geçicekken patırma oluyor ve çok bariz belli biraz anlıyorsan sesi aç ve iyi izle
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
ben bilmem abi video video dünden beri yırttı ortalığı orçun bi denemede ben yokumgazı bırakmasa neler olucağını görücektik ama neyse ben yine olanı söylüyorum arabasında hiç bir sıkıntı yokken REG JB nin 1.5 boy önündedir bi kabul edin be kardeşim olmayan bişeyi anlatmıyoruzki burda olanı söylüyoruz hee ben bunu diyorum sen aksini idda ediyorsan arabanı yapıcan gelicen bir daha deniycen ama çatlama patlama kesme küsme olmadan ( mekanik sıkıntıya lafım yok o piyango)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)