haklısın abi yanlış sölemişim kusura bkma video için konusmaya görek yok bence yapmıssın yapacagını gineee
tek merak ettiğim abi eger ben gecseydim bnm içinde böle video yapacakmıyıdn ?
Printable View
haklısın abi yanlış sölemişim kusura bkma video için konusmaya görek yok bence yapmıssın yapacagını gineee
tek merak ettiğim abi eger ben gecseydim bnm içinde böle video yapacakmıyıdn ?
iboo noluyo kanka sıkıntı ne :D
yok kanka final dah bitmedi cvk yı gectim bana atarlandılar ben cıkmıcam dedim ama cıktım denedim geçildim.şindide ben bekliyorum onları bende arabada ufak değişiklik yapıp denicem bakalım hamit denicekmi ben kırmadım denedim onunda denemsi lazım;) egzantriksiz de geceblirm o 1.5 boy kapanır...
Cvk benle denemesmi ya kim kullanirsa kullansin fark etmez (alii az ismail abilik yapiyim:):)
Final bence 2-1 İbrahim
İbo kusura bakmada geçti bolu pazarı Cvk ile denemeyi unut Cvk yı denetmicem seninle istersen nosla istersen egzantirik kısa bi ton parça tak geçerim die düşün o sayfa kapandı çnkü hırs yapma bence parçalarını tak daha sağlam araçlarla denersin .. şuna kızıyorum bana denemeden 3 saat önce diosun ki burun farkı parmak farkı geçiyim ortalığın içine etcem forumu birbirine katıcam t.aşk geçicem neler yapıcam vs dedin ama geçemediniz .. Hiç alıncak birşey yok çnkü sende geçseydin böle makara yapılcaktı rc cvkyı geçio olucaktı aynı senaryo .. Ceco ile denenip ceco geçti hamit ile denenip hamiti geçtiniz benle denediniz ben geçtim 2-1 . bu böle gider ..Hiç bozulcak birşey yok güzel kardeşim benim .. ayrıca 1.5 boydan fazlaydı Atarcı iboooooooo